Cautare
, Contributor

Gadget |
|

F64 lansează serviciul Upgrade: echipamentele folosite pot fi transformate în reduceri pentru produse noi

Magazinul foto-videoF64 lansează în România, începând cu 15 mai, serviciul Upgrade prin care clienții pot aduce echipamentele foto-video vechi și le pot transforma în reduceri pentru achiziționare de produse noi.
F64

Potrivit reprezentanților retailerului, produsele pe care F64 le va primi prin serviciul Upgrade vor ajunge în consignația magazinului și vor fi vândute ulterior. Produsele eligibile pentru Upgrade sunt aparatele foto de tip SLR, obiectivele foto, camerele foto compacte high-end, camerele video, echipamentele de studio și blițurile funcționale. Toate produsele acceptate și incluse în programul Upgrade sunt verificate de consultantul consignației, care își va da acordul că sunt în stare bună de funcționare. Suma pentru care este evaluat echipamentul inclus în serviciul Upgrade nu se poate transforma în bani cash.

F64 asigură serviciul Upgrade și pentru clienții din afara Bucureștiului. Aceștia trebuie să expedieze prin curier aparatul pe care doresc să îl depună în consignație, iar evaluarea va fi făcută în 24 până la 48 de ore de la primirea coletului.

„F64 și-a obișnuit clienții cu un alt fel de atitudine față de pasiunea lor. Noi nu ne oprim doar la vânzarea unui echipament, ci mergem mai departe, aducem oamenii aproape în comunitatea dedicată fotografilor și le facilităm accesul la produsele și serviciile de care au nevoie în munca lor. Prin serviciul Upgrade dorim să le falicităm accesul la ultimele tehnologii și echipamente“, spune Marian Alecsiu, cofondator F64.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii