FacebookTwitterLinkedIn

Programul sprijină antreprenorii noi să dobândească abilitățile necesare pentru a demara și/sau conduce cu succes o mică afacere în Europa. Antreprenorii noi se întâlnesc şi schimbă cunoştinţe şi idei de afaceri cu un antreprenor cu experienţă cu care efectuează un stagiu şi colaborează pe o perioadă cuprinsă între 1 şi 6 luni.

Pentru a participa trebuie: să planifici demararea unei afaceri, bazată pe un plan de afaceri viabil SAU să ai mai puțin de 3 ani de experiență antreprenorială în total; să ai cel puțin 18 ani; să fii rezident permanent într-una dintre țările participante: statele membre UE, Albania, Armenia, Bosnia și Herțegovina, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Islanda, Muntenegru, Moldova, Serbia, Turcia, Ucraina și Kosovo; să ai un proiect concret sau o idee de afacere, având un plan de afaceri.

În toate aceste țări eligibile există puncte locale de contact care oferă informații suplimentare și sprijin în procesul de înscriere și candidatură. Punctul de contact pentru România poate fi accesat AICI.

Mai multe informații: erasmus-entrepreneurs.eu