Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Cariere |
|

EY România va angaja 100 de tineri absolvenţi

Posturi de tip entry level sunt deschise absolvenţilor din 2015 şi celor care au absolvit în ultimii doi ani.
tineri_internship_munca.jpg

Firma de consultanţă a deschis campania de recrutare de juniori, iar procesul se va desfăşura pe parcursul a trei luni, timp în care absolvenţii din 2015 şi cei care au absolvit în ultimii doi ani pot aplica online.

Candidaţii interesaţi de o poziţie entry-level în companie vor interacţiona direct cu specialiştii EY şi cu echipa de recrutare în cadrul a peste 20 de evenimente în sediul EY, în universităţi şi târguri de job-uri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. Procesul de selecţie va include: pre-selecție a CV-ului, video-recruitment, testări socio-metrice. În plus, va fi organizată o competiţie numită EY Mega Days.

EY va evalua atât aspecte care țin de abilităţile verbale, numerice, de limbă engleză ale candidaților, precum şi cele de inter-relaționare specifice activităților individuale şi de echipă ce vor urma pentru finaliști. Cei 95 de juniori care vor fi selectaţi în această primăvară îşi vor începe activitatea în septembrie 2015.

Anul trecut, peste 80 de noi angajați au început activitatea în EY de pe băncile universităţilor și 35 de interni au fost recrutați pe parcursul anului. EY are în România şi Moldova 600 de angajaţi, în 5 filiale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii