Cautare
, Staff

Educaţie |
|

EY România trimite un finalist în competiţia internațională de fiscalitate de la Amsterdam

EY România a ales finalistul care va reprezenta România la cea de-a cincea ediție a competiției internaționale de fiscalitate, „Young Tax Professional of the Year”. Diana Giușcă, absolventă a Facultății de Drept, va concura pentru România în faza internațională, organizată în luna noiembrie la Amsterdam.
Diana_Giusca_2017

Această competiție internațională, organizată anual de EY, le oferă studenților selectați din peste 20 de țări din întreaga lume posibilitatea de a-și demonstra abilitățile tehnice și profesionale în domeniul fiscalității.

În România, 45 de studenți au fost selectați din cei peste 163 de înscriși pentru a participa la competiția locală „EY Tax Academy”, prin care sunt recrutați juniorii care se alătură departamentului de Asistenţă fiscală a EY România în fiecare an. Pe parcursul acestei sesiuni de pregătire, participanților li se oferă un program de cursuri și teste în urma cărora se face selecția.

Anul acesta, 17 finaliști au primit poziții de junior în cadrul EY România, iar Diana Giușcă a fost selectată pentru finala competiției de la Amsterdam.

„Având o formare profesională în domeniul juridic, mi-am descoperit interesul pentru domeniul taxelor în timpul masterului în Dreptul Afacerilor Internaţionale, la Madrid. Înapoi în România, EY a părut mediul perfect pentru a putea explora domeniul fiscalităţii internaţionale dintr-o perspectivă practică. De-abia aștept să-i cunosc la toamnă pe ceilalți tineri inteligenţi şi bine pregătiţi, în mediul internațional și multicultural din Amsterdam. «Young Tax Professional of the Year» este exact tipul de competiţie care permite îmbunătăţirea cunoştinţelor tehnice în domeniul impozitării şi totodată dezvoltarea abilităţilor de lucru în echipă, de comunicare şi de public speaking”, spune Diana Giușcă, reprezentanta EY România la competiția internațională „Young Tax Professional of the Year”.

În cadrul finalei competiției internaționale, studenții vor rezolva studii de caz și vor fi intervievați de către specialiști din juriu, care vor evalua abilitățile lor analitice, creative, dar și practice. Juriul va selecta, în final, trei câștigători, care vor primi distincția „Young Tax Professional of the Year”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii