Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Servicii financiare |
|

EY Romania lansează o aplicație care ţine utilizatorii la curent cu modificările fiscale

Compania de consultanţă a vrut să vină în sprijinul oamenilor de afaceri şi specialiștilor din domeniul financiar-contabil și companiilor.
numere_telefon_portate.jpg

EY a dezvoltat o aplicație pentru telefoane inteligente care oferă utilizatorilor informații relevante despre modificările fiscale și declarațiile fiscale care trebuie depuse și termenele lor, dar și accesul rapid la cele mai recente articole, rapoarte, evenimente și seminarii ale specialiștilor EY România.

Serviciul alertează utilizatorii privind modificările legislației relevante pentru companii, oferind o perspectivă actualizată asupra reglementărilor în vigoare pentru mediul de afaceri din România. Aplicația EY Flash poate fi descărcată gratuit și este disponibilă atât în varianta iOS, pentru iPhone şi iPad în Apple AppStore, cât și în varianta Android în Google PlayStore. De asemenea, ea oferă un calendar al obligațiilor fiscale.
Aplicația conține rubricile: Noutăți fiscale, Agenda fiscală, Evenimente şi Comunicări EY România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii