Cautare
, Contributor

Industrie |
|

EY România a angajat 101 de proaspăt absolvenți

Echipa EY România a angajat 101 noi absolvenți în luna septembrie 2015, ajungând astfel la un număr de 655 de profesioniști. Astfel că, aproximativ 60% dintre noii angajați se vor alătura departamentului de Audit financiar, iar restul vor face parte din departamentele de Asistenţă fiscală şi juridică, Asistenţă în tranzacţii şi Asistenţă în afaceri.
business

Campania de recrutare din acest an a inclus aplicații online, video interviuri, teste de evaluare a perseverenței, interviuri cu manageri EY și două competiții pentru selecție  EY Tax Academy şi EY Mega Days.

Pentru un post la EY, au aplicat peste 1.600 de studenți din București, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara şi Oradea.

„Piaţa forţei de muncă din România ne pune în faţa unor provocări care în urmă cu cinci-zece ani nu erau atât de vizibile. Spre exemplu, numărul studenţilor a scăzut de la an la an, ajungând acum la aproape jumătatea nivelului din 2008. Calibrarea programei academice la nevoile pieţei este foarte anevoioasă, iar ritmul de schimbare din economie şi din societate este tot mai rapid. Avem un capital uman excepţional în România care nu își atinge potenţialul din aceste motive. Avem tineri talentaţi care au nevoie de îndrumare şi sprijin pentru a dobândi abilităţile de care este acum nevoie pe piaţă. De aceea, noi ne-am asumat rolul de a pregăti o nouă generaţie de lideri de afaceri, prin oferirea a numeroase programe de dezvoltare şi formare şi a unor experienţe de muncă diverse, susținute de acces la resurse globale, echipe multinaţionale şi cele mai bune practici în domeniu,” spune Bogdan Ion, country managing partner, EY România

Conform studiilor privind cei mai doriţi angajatori, publicate de Catalyst şi Trendence la sfârşitul lunii iulie, EY România este în acest moment cel mai dorit angajator în domeniul consultanţei din ţară şi cel mai căutat angajator din cadrul Big4.

EY România se situează pe locul 7 în Top10 companii pentru care doresc să lucreze tinerii din România conform Trendence.

Conform studiului Catalyst, în topul criteriilor în funcţie de care respondenţii îşi aleg angajatorul se plasează pachetul de salarii şi beneficii oferit de compania respectivă, urmat pentru candidaţii cu profil economic de reputaţia companiei. Rezultatele studiului arată o creştere a interesului respondenţilor cu profil economic şi pentru alte beneficii oferite de angajatori, precum asigurările medicale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii