Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

“Expresul de plăți” de la Bancpost aduce 35% din încasările de facturi ale băncii

Expresul_de_Plati_Bancpost.JPG
Tot mai mulți români migrează de la plata efectuată la ghișeu către utilizarea “Expresului de plăți” de la Bancpost, au observat reprezentanții băncii. Astfel, la numai trei luni de la implementarea serviciului de achitare în numerar a facturilor prin “Expresul de plăți”, acesta aduce peste 35% din totalul încasărilor de facturi prin diversele canale de colectare ale băncii.

“Ca urmare a unui studiu intern asupra preferințelor clienților, am dezvoltat modulul de plată facturi și pentru “Expresul de plăți”. În doar 3 luni, acesta a devenit canalul favorit pentru plata facturilor, fiind primul canal alternativ care a surclasat ghișeul. Aceasta se explică prin faptul că este extrem de rapid, ușor de utilizat, la îndemână și accesibil nu numai clienților Bancpost, ci și publicului larg”, a declarat Marian Ignat, Director Direct Banking, Bancpost.

Printre avantajele plății facturilor prin acest canal se numără plata rapidă, în numai 45 secunde, comisionul de utilizare este zero, iar rețeaua de 258 de automate de plată, din care 70 în zone “Deschis 24 de ore”, vine în sprijinul persoanelor cu un program încărcat, care nu se pot încadra în orarul standard al unităților.

Bancpost este una dintre primele zece bănci la nivel local și este controlată de Grupul Eurobank EFG din Grecia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii