Cautare
, Staff

ForbesLife |
|

Expoziție de fotografie socială inspirată de „Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor”

Inspirați de filmul „Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor”, regizat de Emanuel Pârvu, patru dintre cei mai talentați fotografi români au surprins în fotografiile lor copii care se află în asistență maternală. Expoziția descoperă relația specială dintre aceștia și asistentele maternale, putând fi vizitată de pe 25 noiembrie până pe 9 decembrie, la AFI Cotroceni.
denisa by edi enache -2

Vlad Eftenie, Cristian Șuțu, Cătălin Olteanu și Edi Enache au realizat replici ale afișului filmului, premiat la Festivalul de Film la Sarajevo pentru Cel mai bun actor – Șerban Pavlu și Cel mai bun regizor, cu personaje reale – copii aflați în asistență maternală asemeni Medei, eroina filmului.

„Există o întrebare pe care o primesc la fiecare festival din străinătate la care merge filmul meu: E ficțiune? Sau e real? Și nici nu știi ce să răspunzi. Nici nu știi cum să răspunzi fiindcă orice ai răspunde e prost”, spune Emanuel Pârvu, regizorul peliculei.

Citește și Meda sau partea nu prea fericită a lucrurilor

Vernisajul expoziției are loc vineri, 24 noiembrie, la ora 18.30, la Cinema City în AFI Cotroceni, urmând ca de sâmbătă, 25 noiembrie, să poată fi vizitată în același mall, pe Oxford Street, până pe 9 decembrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii