Cautare
, Contributor

Lifestyle |
|

Expoziţie de fotografie marca Photoliu

Foto-10_expozitie.jpg
Studioul Photoliu prezintă o expoziţie inedită care îi are în centrul său pe participanţii la maratonul de programare Hackathon, care a avut loc în luna octombrie a anului trecut.

 

Ideea celor doi fotografi care au pus bazele Photoliu, Bogdan Baraghin şi Mihai Barbu, a fost să meargă să îi fotografieze pe concurenţi chiar în timpul competiţiei IT care a durat 24 de ore.

„Ne-am ales să apărem acolo spre sfârşitul competiţiei, adică după aproximativ 20 de ore de muncă. Ne aşeptam să găsim nişte oameni foarte obosiţi, cu ochii scoşi de somn şi cu cearcăne. Nu a fost chiar aşa. Am intalnit nişte oameni peste care oboseala a trecut fără să lase urme foarte vizibile. Atunci când eşti pasionat şi îţi place ceea ce faci, timpul trece mai usor şi nu mai simţi oboseala”, a spus Bogdan Baraghin.

Astfel încât cei doi fotografi au ales pe câţiva dintre participanţi şi le-au făcut două tipuri de poze: un portret cu laptopul în mana iar  pentru al doilea cadru le-au oferit fotolii pe care le-au spus să stea cât mai confortabil.

„Cei mai mulţi dintre ei au realizat că era o ocazie bună să se odihnească şi au folosit aceste minute pentru relaxare”, a mai spus Bogdan Baraghin.

Fotografiile sunt expuse la Cafepedia şi vor putea fi admirate până pe data de 25 aprilie.

Photoliu a luat naştere la iniţiativa celor doi fotografi care şi-au dorit să facă mai mult decât fotografie de studio. "Photoliu" este un concept care vrea să îmbine starea de bine, relaxarea şi căldura unui fotoliu cu fotografia, fără stresul şi emoţiile normale pe care cineva le-ar avea în faţa aparatului de fotografiat.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii