Cautare
, Contributor

Travel |
|

Expoziție de fotografie: “Ceruri, ape, pământ”, o călătorie vizuală în jurul lumii

ninamihaila1.jpg
Artistul vizual Nina Mihăilă începe anul 2013 cu o expoziție personală de fotografie, intitulată ,,Ceruri, ape, pământ”, încununare a călătoriilor sale în jurul lumii, din Patagonia până în Coreea de Sud.

Expoziția se va desfășura la Café Verona, Libraria Cărturești, în perioada 16- 31 ianuarie 2013. Vernisajul va avea loc miercuri, 16 ianuarie, ora 19.00.

Nina Mihailă aduce în fața publicului o primă selecție de 50 de imagini, din miile surprinse pe parcursul călătoriilor sale pe 5 continente, în perioada 2007-2010.

,,M-au fascinat texturile infinite ale întinderilor de apă și pământ, dar și multiplele culori și înfățișări ale cerului, atât de diferite de la un loc la altul, astfel că temele din titlul expoziției s-au impus singure în fața altora și s-au adunat parcă de la sine în această expoziție”, explică Nina.

Universul recreat de expoziție include ghețari și lacuri glaciare, întinderi de apă și peisaje sălbatice, cele mai mari maree din lume, fiorduri misterioase, insule, sanctuare de păsări migratoare, terase de orez sau tumuli. Fotografiile au fost realizate în Canada, Patagonia, China, Coreea de Sud, Australia, Noua Zeelanda, Anglia, Finlanda si Suedia.

Pentru expoziții viitoare, Nina are în plan selecții de fotografii din Hong Kong, Japonia, Singapore, Chile si Insula Paștelui, Austria, Estonia, Olanda, Spania si România. 

Evenimentul este susținut de Volksbank, iar cele 50 imagini expuse au fost tipărite cu ajutorul imprimantei Epson Stylus Pro 4900 pe hârtie Epson Velvet Fine Art si Cold Press Bright.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii