FacebookTwitterLinkedIn

Sâmbătă, 1 iunie 2013, Radio Itsy Bitsy organizează în parcul Orășelul Copiilor din București ”marea sărbătoare a copilăriei”. Părinții și copiii vor picta mii de baloane, care apoi vor fi înălțate și eliberate deasupra Bucureștiului.  După ce vor picta baloane, copiii vor putea face poze lângă un planor adevărat, vor savura momentele de magie din spectacol, vor cânta cele mai îndrăgite refrene alături de trupe ca Rogvaiv, Contrapunct, Miniton, Liliput, Amicii, Fargolino, Andra și Răzvan, Academia de Arte Frumoase Daniel Iordachioaie și vor dansa în ritmul  trupelor Mini Trouble Crew, Angels, Bounce sau trupa de dans de la Atelierele ITSY BITSY.

Personajele cunoscute de copii și părinți deopotrivă din emisiunile postului de radio – Zăpă, Maștera, Piticul și, bineînțeles, extratereștrii Itsy și Bitsy – vor fi prezente pe scena aflată în apropierea Plajei ecologice din parc.  

Pe aleile parcului sunt pregătite și alte activități precum desene pe asfalt, trucuri de magie sau demonstrații sportive pentru copii. Evenimentul este realizat cu sprijinul Aeroclubului României, Primăriei Sectorului 4 Bucuresti, Cavit Junior, Romtelecom, Forum Film România și Varta.