Cautare
, Contributor

Modă |
|

Expoziția „Fashioned from Nature“  – modă versus natură

Prestigiosul muzeu Victoria & Albert din Londra va găzdui prima expoziție menită să atragă atenția industriei fashion asupra felului și gradului în care aceasta afectează mediul înconjurător.
emma watson

Sigur că sustenabilitatea este o problemă discutată la nivel global, însă faptul că vom avea posibilitatea să observăm specimene parte din natura înconjurătoare laolaltă cu piese vestimentare fabuloase, create din materiale reciclate sau ecologice și inspirate de acestea, va avea un impact enorm asupra mentalității colective în acest sens.

Expoziția cuprinde designuri care punctează asupra relației complexe dintre modă și natură, din anul 1600 până astăzi.

Printre expozanți se numără Christian Dior, Dries van Noten, Philip Treacy, designeri care s-au inspirat de-a lungul timpului din frumusețile mamei naturi sau campioana absolută la sustenabilitate – Stella McCartney, care încă de la începuturile sale a militat pentru protecția mediului înconjurător.

În plus, renumita rochie purtată de Emma Watson la Met Gala 2016, semnată Calvin Klein și realizată în întregime din sticle de plastic reciclate, va fi, de asemenea, expusă. Expoziția își deschide porțile în 21 aprilie 2018 și va putea fi vizitată până în 27 ianuarie 2019.

CITEȘTE ȘI Vogue Paris lansează „Vogue Experience“

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii