FacebookTwitterLinkedIn

Sponsor Oficial al Pavilionului României la Expo 2020 Dubai, Nordis Group, a organizat în cadrul Pavilionului României la Expo Dubai un eveniment special care a pus accent pe promovarea României din punct de vedere economic, cultural și turistic la care au participat oameni de afaceri din zona imobiliară, media, membri ai corpului diplomatic acredit în Emiratele Arabe Unite precum Ferdinand Nagy, Comisar General al României la Expo 2020 și Nicoleta Teodorovici, Consul General al României în Emiratele Arabe Unite.

„Am ales să susținem Pavilionul României în cadrul Expo 2020 Dubai, în calitate de Sponsor Oficial datorită faptului că rezonăm cu misiunea și obiectivele expoziției, întrucât ne dorim să promovăm inovații și concepte noi care au un impact pozitiv și pot modela lumea. (…)”, a declarat Emanuel Poștoacă, președinte Nordis Group.

Evenimentul „Let’s celebrate, connect & create new opportunities” a fost deschis publicului, turiștilor români interesați să viziteze Pavilionul României la Expo 2020 Dubai, dar și românilor care locuiesc în Emiratele Arabe Unite.

Tema evenimentului a fost strâns legată de inițiativa România Now, lansată de Nordis Group în urmă cu câteva luni.

„(…)Românii din emirate sunt interesaţi să investească ,,acasă în România’’ şi promovarea oportunităţilor din ţara noastră reprezintă o prioritate pentru agenda noastră de diplomaţi. Un segment ţintă este desigur şi cel al investitorilor străini din EAU, localnici sau rezidenţi,  cărora de fiecare dată le menţionam: vizitaţi România ca turist, veţi fi cuceriţi de frumuseţea ţării noastre şi de oportunităţile de afaceri şi suntem siguri că veţi reveni ca investitor”, a adăugat și Consulul General al României în Emiratele Arabe Unite, Nicoleta Teodorovici.

Nordis Group este format, în prezent din 7 entități: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo, Nordis Travel și Nordis Property Management.