Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

Experiențe de brand WOW cu platforma de la Today Advertising

Investești sume importante în publicitatea online. Doar că mesajul nu ajunge mereu la cine trebuie. Și, deși multe campanii de pe net au succes, sunt încă destule care consumă resursele și răbdarea antreprenorului, fără să îi aducă beneficii.

Nu spunem să nu te promovezi online. Dar nu uita că există metode offline cu rezultate dovedite. Nu uita că există promovarea cu ajutorul promoționalelor WOW. Ce sunt acestea? Produse ca rucsacul cu încărcare solară. Globul care se rotește cu ajutorul luminii. Pixul sau cartea de vizită care vorbesc. Ele te ajută să creezi experiențe de brand WOW, să îți mulțumești clienții și să vinzi cât ți-ai propus. De ce nu vorbim mai des despre campaniile cu promoționale, dacă au rezultate atât de bune?

Promoționalele au fost, până de curând, greu accesibile. De ce? În primul rând pentru că sunt mii de modele, din care un antreprenor poate să aleagă. Iar asta nu te ajută să decizi. Cum știi ce e potrivit pentru firma ta? Mai mult, cum îți calculezi costul? Depinzi de informațiile unui agent și de timpul pe care el ți-l poate dedica.

Iată de ce ne-am propus să schimbăm modul în care îți oferim promoționale. Cea mai  mare platformă online: 250 de mii de produse, preț în timp real, consultanță și un business la cheie pentru revânzători. Anul trecut am lansat o platformă proprie cu sute de mii de produse promoționale. A fost o decizie asumată 100%.  Între timp, am acumulat experiență cât să îmbunătățim funcționalitățile site-ului și să îl relansam într-o formă nouă. Ca să îți fie util, indiferent dacă ești antreprenor sau agent revânzator.

Pe noul todayadvertising.ro ai acces la:

-cataloage unice în piață (pe care nu le găsești în altă parte) cu promoționale WOW

-prețul și termenul de livrare în timp real, ca să știi cât te costă campania ta

-filtre utile de căutare, ca să alegi repede, fără să pierzi timp

-personalizarea în atelierul nostru, sub îndrumarea specialiștilor, ca să fii sigur de rezultat

-o platformă “la cheie”, dacă ești revânzător, pe care să îți generezi ofertele cu numele și sigla ta.

În plus, doar acum ai 20% discount la prima comandă și imprimare gratuită.  Creează-ți contul tău de pe www.todayadvertising.ro și apoi urmează pașii indicați. Simplu, ca bună ziua. 🙂

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii