Cautare
, Contributor

CORONAVIRUS |
|

Există mai puțin de 1% riscuri de a te infecta cu COVID în timpul unui zbor

Directorii executivi ai companiilor aeriene sunt nemulțumiți de slaba revenire a industriei turismului după pandemie și subliniază faptul că există mai puțin de 1% riscuri de a te infecta cu COVID în timpul unui zbor.  
 aboneaza-te
KLM zboruri corona webversion-_23A5711

Directorii executivi s-au reunit la Forumul Global Skift, o conferință virtuală axată pe industria turismului și au discutat despre viitorul companiilor aeriene, relatează Bloomberg. 

Aceștia s-au arătat îngrijorați cu privire la prelungirea programului de susținere a salarizării, prin care au fost acordate 25 de miliarde de dolari sectorului. 

„Am trecut prin 11 septembrie, prin criza financiară, prin restructurări, prin fuziunea noastră cu US Airways și retragerea modelului Max”, a spus Maya Leibman, vicepreședinte executiv și director de informații al American Airlines, care a subliniat că pandemia le depășește pe toate.

CEO-ul United Air Holdings, Scott Kirby, a avertizat că 100.000 de locuri de muncă sunt, în prezent, în pericol și a spus că lucrurile nu par să se îmbunătățească semnificativ „până când nu există un vaccin pe scară largă”.

Cu toate acestea, reprezentanții JetBlue Airways sunt mai optimiști. Potrivit președintelui companiei, Joanna Geraghty, cercetările efectuate de T.H. Școala de sănătate publică Chan ar putea reda încrederea consumatorilor. Instituția, a spus ea, a constatat că beneficiile combinate ale purtării măștii la interior și ale sistemelor de filtrare a aerului HEPA generează „un risc mai mic de 1% de transmitere a Covidului într-o aeronavă”.

Între timp, CDC a publicat date preliminare săptămâna aceasta care arată că 11.000 de persoane din SUA au fost potențial expuse virusului pe zboruri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii