Cautare
, Contributor

Travel |
|

EXIMTUR a aderat la rețeaua globală de travel management – UNIGLOBE Travel

Compania EXIMTUR a devenit partener pentru România al rețelei globale de business travel - UNIGLOBE Travel International.
 aboneaza-te
lucia morariu eximtur

Divizia specializată în acordarea de servicii integrate pentru călătorii de afaceri și organizare de evenimente, EXIMTUR Business, a fost cea mai dinamică în cadrul EXIMTUR în anul 2016, având o creștere a vânzărilor de 16% față de anul 2015.

Echipa diviziei este formată din 35 consultanți specializați care deservesc 120 de clienți corporate și își desfășoară activitatea în patru centre aflate în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Sibiu.

Creșterile înregistrate de divizia EXIMTUR Business sunt datorate calității serviciilor prestate pentru clienții corporate, investițiilor permanente în tehnologie de vârf specifică domeniului, dar și indicatorilor financiari stabili și rezultatele economice constant crescătoare ale companiei EXIMTUR.

Creșterea afacerilor EXIMTUR pe segmentul business travel, activitate care a ajuns să genereze 69% din totalul vânzărilor companiei în anul 2016, a determinat decizia managementului companiei de a adera la o rețea globală de travel management.

“Afilierea la UNIGLOBE ne oferă accesul la un sistem internațional mai performant de management al călătoriilor cu scop de afaceri. Deschiderea spre tehnologie de vârf, programe informatice și sisteme de rezervări care optimizează prețuri și tarife, gestionarea mai operativă a solicitărilor clienților, accesul la furnizori atent selectați și validați de rețeaua globală, sunt principalele avantaje ale afilierii la UNIGLOBE și le vom transpune în servicii mai bune oferite clienților noștri corporate.” declară Lucia Nora Morariu, CEO EXIMTUR.

EXIMTUR, înființată în 1993, deţine 28 de agenții proprii şi francizate, în 19 orașe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: business travel și organizare evenimente, leisure travel, incoming și școala de turism. La finalul anului 2016, compania avea un număr de 156 angajaţi.

EXIMTUR a înregistrat în 2016 o cifră de vânzări de 47 milioane euro și un profit de 300.000 euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii