Cautare
, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

Exclusivitate: Scarlett Johansson vs Văduva neagră

Prima dată am întâlnit-o în Home Alone 3. Apoi au urmat The Horse Whisperer, Lost in Translation, Girl with a Pearl Earring, The Prestige și Vicky Cristina Barcelona, toate filme în care Scarlett Johansson a crescut în ochii publicului și ai marilor regizori.
null

Născută în New York, Scarlett a făcut cunoștință cu platourile de filmare încă de copil, și-a dezvoltat în paralel și o frumoasă carieră muzicală și a reușit să cucerească revistele din întreaga lume, câștigând numeroase titluri care îi complimentează frumusețea.

Proiectul cinematografic Avengers adună de 10 ani poveşti fantastice, lecţii despre curaj, loialitate şi prietenie, ilustrate de eroii din Universul Marvel. Cea mai recentă şi mai spectaculoasă producţie Marvel – Avengers: Infinity War / Răzbunătorii: Războiul Infinitului – reunește toate personajele consacrate, printre care și celebra Văduvă Neagră, interpretată de Scarlett Johansson. Așa că ce motiv mai bun de a-i pune câteva întrebări despre atmosfera din timpul filmărilor și despre relația ei cu personajul pe care l-a conturat?

Scarlett, tocmai ai încheiat proiectul pentru Infinity War și sunt curioasă unde se găsește personajul tău în toată această poveste.

Este greu de spus pentru că există o perioadă de doi ani între Civil War și începutul Infinity War. Există multe lucruri de explorat acolo, însă am construit o poveste-cadru pentru personajul meu, Natasha, care se găsește într-un moment în care ea este mai hotărâtă decât oricând să fie cât mai calculată posibil și să țină totul sub control. E destul de ciudată.

Ea și Cap își conduc echipa într-un mod puțin cam dur atunci când îi descoperi pentru prima dată. Îmi imaginez că Natasha este puțin împietrită de ceea ce a experimentat și de ce trebuie să depășească.

Cum ai descrie relația dintre Steve Rogers și Natasha?

Cred că Steve și Natasha comunică foarte fluid. Au fost în mod evident în sute de misiuni împreună, în situații de viață sau moarte, așa că acționează foarte mult drept colegi de echipă. Este un fel de comunicare nerostită pe care o au în acest moment.

Ce înseamnă pentru tine să faci parte din această franciză?

A fost foarte incitant să lucrez cu unii actori din francize diferite pe care le-am admirat. Cred că se poate spune că suntem o familie extinsă. Și apoi, bineînțeles, există personaje noi care sunt, de asemenea, introduse în familie. Această parte este minunată, pentru că ceea ce face Marvel este să angajeze actori la care nu te-ai aștepta, dedicați și cu viziuni proaspete. Bineînțeles că e dulce-amărui pentru mine când mă uit în jur și văd distribuția și echipa care mi-au devenit într-adevăr foarte apropiate și știu că poate aceasta va fi ultima oară când suntem toți împreună, în acest proiect. Dar sunt mândră de ceea ce am construit până acum și, personal, simt că am dat tot ce am putut pentru acest personaj, în acest context.

Scarlett, cum te simți văzând tot mai multe personaje feminine în acest grup?

Am pledat pentru mai multă energie feminină atât în distribuție, cât și în echipă, așa că este grozav să vezi un grup atât de divers. Și cu siguranță este minunat să vezi că publicul este încântat, ba chiar își dorește supereroine foarte puternice. Oamenii își doresc povești și vor să vadă grupuri cât mai eterogene care să reprezinte cât mai bine obiectivele comunității. Este minunat să fii martorul unei astfel de inițiative și să știi că ai făcut parte din aceasta.

Dacă intrăm în universul poveștii, ce anume crede Natasha despre cea mai nouă amenințare, Thanos?

Cred că este foarte greu pentru ea să acceseze amenințarea exactă a lui Thanos. Este cu siguranță o forță cum nu a mai văzut și pe care nu o poate înțelege. Cred că Natasha este un luptător strategic înainte de toate și va veni către Thanos cu tot ceea ce are, iar una dintre puterile ei este creierul. Va încerca să dea tot ce poate pentru a lupta și va face orice sacrificiu pentru a salva cât mai multe vieți.

De zece ani, Marvel creează universuri cinematografice extraordinare. Ce înseamnă pentru tine acești zece ani?

A fost o ocazie incredibilă pentru mine să reușesc să mă întorc la un personaj pe care îl iubesc atât de mult și să pot descoperi straturile unui caracter despre care cred că reflectă în foarte multe feluri, propria mea creștere și propriile mele provocări.

Chiar simt că a fost un cadou incredibil ca actor, pentru a putea avea această experiență. E foarte… neobișnuit.

Nu cred că există multe alte oportunități pe care le ai într-un film, de a putea reveni la un personaj atât de complex precum Natasha. Și chiar simt că am avut o ocazie incredibilă de a juca acest personaj iconic care înseamnă atât de mult pentru spectatori, iar aici trebuie să mulțumesc publicului pentru că mi-a permis să încalț pantofii Natashei. A fost minunat până acum!

Filmul Răzbunătorii: Războiul Infinitului este distribuit de Forum Film România şi este disponibil din 26 aprilie, în format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D şi Dolby Atmos.

CITEȘTE ȘI Ce vrăji mai face Mădălina

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii