Cautare
, Contributor

Bijuterii |
|

Exclusivitate Forbes Life – Chopard și trei femei excepționale

Îmi place Chopard din mai multe motive: este o companie de familie, care face lucrurile temeinic și frumos; creațiile sale sunt superbe, dând dovadă de un izvor nesecat de inspirație; este prima companie de bijuterii și ceasuri care a făcut toate demersurile pentru ca materiile prime folosite (aurul și pietrele prețioase) să fie obținute doar din surse corecte, mine care nu exploatează nici oamenii, nici mediul înconjurător.
 aboneaza-te
Marion Cotillard

Nu în ultimul rând, Chopard se înconjoară doar de ambasadori eleganți, talentați, inteligenți, decenți – precum sunt și Caroline și Karl-Friedrich Scheufele, cei doi frați care, alături de părinții lor, dețin compania. Forbes Life are plăcerea să vă prezinte, în exclusivitate, fotografii în care trei actrițe extrem de talentate poartă creații Chopard: Marion Cotillard, Léa Seydoux și Ana de Armas.

Ana de Armas, actrița de origine cubaneză care va apărea alături de Daniel Craig în noul bond No Time to Die, poartă bijuterii din colecția Happy Hearts.

Cercei candelabru din aur roz de 18 carate, pavați cu diamante și cu patru diamante mobile

Pandant din aur roz, pavat cu diamanteși un diamant mobil

Colier din aur roz, cu trei diamante mobile

Brățară din aur roz, pavată cu diamanteși un diamant mobil.

Léa Seydoux, partenera lui Daniel Craig în două filme din seria James Bond, este o actriță franceză de excepție, o prezență versatilă care se adaptează perfect unor roluri extrem de variate. Léa Seydoux poartă creații Chopard din colecția Happy Sport și Happy Diamonds.

Ceas Happy Sport din aur roz cu cinci diamante mobile, lunetă pavată cu diamante, diametru 30 mm, mecanism automatic 09.01-C

Pandant Happy Diamonds din aur roz cu trei diamante mobile

Inel Happy Diamonds din aur roz pavat cu diamante, trei diamante mobile

Inel Happy Diamonds din aur roz, un diamant mobil.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii