Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Imobiliare |
|

Exclusiv: Tranzacții de cinci milioane de euro pentru patru apartamente, în decurs de o săptămână

Vânzarea apartamentelor a fost intermediată de compania Regatta Imobiliare, prin președintele și fondatorul acesteia Eduard Uzunov.  
 aboneaza-te
Eduard Uzunov

Mai exact, este vorba despre patru apartamente amplasate în complexul rezidențial Rahmaninov. Proiectul se află în imediata vencinătate a parcului Verdi și beneficiază de priveliște către parc, Lacul Floreasca sau asupra orașului. Lobby-ul acestuia este impresionant prin dimensiunile sale, având o suprafață de 600 de mp și o înălțime de 6 metri, dar mai ales dar mai ales prin eleganța și prețiozitatea materialelor și finisajelor folosite, precum: marmură Amani din Spania, granit Azul Bahia din Brazilia și candelabre din sticla Murano.

Cei care locuiesc în complex, dar și vizitatorii sunt întâmpinați 24 de ore, 7 zile pe săptămână, de un concierge și un valet parking.

“Este cel mai bun produs rezidențial de lux din România și unul dintre cele mai frumoase din Europa. Vorbim despre singurul proiect de pe piata locală care oferă comfortul răcirii locuinței prin tavane radiante, o înălțime construită de 3,45 m, utilă de 3 m, tâmplărie Reynaers cu geamuri custom made tratate pentru razele UV. De fapt, eu vând un stil de viață aici, nu apartamente”, a declarat Eduard Uzunov, în exclusivitate pentru Forbes România.

Ansamblul de lux este deținut de omul de afaceri Dorin Mateiu, unul dintre cei mai bogați români și fostul proprietar al companiei Elit. După vânzarea afacerii cu mezeluri, acesta și-a reorientat investițiile către domeniul imobiliar, în portofoliu lui aflându-se și clădirea din centrul Capitalei a First Bank. Apartamentele din Rahmaninov Residence pornesc de la suma de 500.000 de euro și ajung până la 5 milioane de euro.

Vânzarea record a fost rezultatul unui produs excepțional, a unei echipe dedicate, dar și a faptului că de la 15 septembrie prețurile apartamentelor în acest complex vor crește, în condițiile în care mai sunt disponibile foarte puține unități. Eduard Uzunov consideră că valoarea apartamentelor s-ar putea dubla în următorii ani.

Însă și calitățile de broker imobiliar l-au ajutat pe Eduard Uzunov să vândă cele patru apartamente în valoare de cinci milioane de euro, în doar o săptămână.

“Uzunov știe să se adreseze clienților potriviți pentru a înțelege unicitatea și eleganța proiectului”, a declarat Dorin Mateiu.

Pe de altă parte, președintele Regatta Imobiliare a declarat că, în prezent, piața imobiliară este salvată de programul Noua Casă și de faptul că există cerere, iar în ceea ce privește piața imobiliară de lux, acesta susține că “este o sursă extraordinară de a salva de inflație”.

De asemenea, Eduard Uzunov este de părere că cel mai bun plasament este investiția imobiliară.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii