Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

EXCLUSIV Israel Vizel pleacă de la AFI Europe

Israel Vizel ocupa poziția de manager al diviziei de centre comerciale din cadrul companiei israeliene AFI Europe, proprietarul mallului AFI Palace Cotroceni.
israel vizel_1

Nimic nu anunța plecarea lui Israel Vizel de la AFI Europe, companie pentru care a lucrat în ultimii opt ani de zile. Potrivit unor surse din piață, plecarea sa din cadrul companiei a fost decisă în decursul unei singure zile. Conform unui e-mail trimis de către Israel Vizel colaboratorilor și partenerilor, citit de ”Forbes România”, managerul a decis să părăsească AFI Europe pentru a căuta ”noi provocări”.

AFI Palace Cotroceni a fost inaugurat în anul 2009 și generează anual vânzări de peste 200 de milioane de euro. Mallul, care în prezent are o suprafață de 82.000 de metri pătrați, va fi extins, urmând ca aria sa să crească la 90.000 de metri pătrați până la jumătatea anului 2016.

Ghidul Investițiilor Forbes : Cum să faci bani din imobiliare?

AFI Europe România mai deține un centru comercial la Ploiești și a anunțat recent achiziționarea unui teren de 40.000 de metri pătrați la Brașov, pe care urmează să construiască un proiect mixt mall-office. Compania, care în prezent finalizează clădirile 4 și 5 ale AFI Park, complex office situat lângă AFI Palace Cotroceni, va dezvolta un centru comercial și șapte clădiri rezidențiale în cartierul Bucureștii Noi din Capitală și, pe segmentul de birouri, plănuiește să înceapă, în viitorul apropiat, construcția AFI Business Park București. Parcul de afaceri de 50.000 de metri pătrați de spații de birouri de clasa A va fi localizat pe Bulevardul Progresului, în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Palatului Parlamentului. Acesta va consta în două clădiri de birouri de înălţime redusă cu o suprafată a etajului de 3.000 de metri pătrați şi un turn de birouri.

Citiți mai multe despre planurile AFI Europe România

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii