FacebookTwitterLinkedIn

Pe lângă proiectele rezidențiale pe care le are în desfășurare, omul de afaceri Hassan Morad a declarat în exclusivitate pentru Forbes România că intră și pe segmentul logistic.

Acesta vrea să investească 20 de milioane de euro în construcția unui depozit pe un teren achiziționat anterior, care se întinde pe o suprafață de 50.000 de mp. Momentan, potrivit lui Hassan Morad, proiectul de pe centura Capitalei este în faza de autorizare.

Însă, antreprenorul are planuri mari în ceea ce privește dezvoltările industriale. Acesta vrea să construiască, în fiecare an, câte un depozit industrial pe terenurile pe care le mai deține. Mai exact, Hassan Morad mai are un teren pe A3 de peste 100.000 mp și un teren pe șoseaua Ploiești, care se întinde pe o suprafață de 160.000 de mp.

Antreprenorul mai are în desfășurare și proiectul Onix Park, la care a livrat deja prima fază a componentei rezidențiale. Întreg proiectul rezidențial va totaliza un număr de 1.850 de apartamente.

De asemenea, Hassan Morad deține și Hotelul Neptun, achiziționat recent, pe care îl va reabilita. Potrivit reprezentanților companiei, hotelul va fi deschis în această vară.