FacebookTwitterLinkedIn

Early Game Ventures este și unul dintre cele mai puternice fonduri de investiţii dedicate start-up-urilor de tehnologie din România.

Fondul are în plan să mai conducă runde de finanțare în valoare totală de 10 milioane de euro în următoarele șase luni.

“Vara aceasta se anunță foarte aglomerată pentru fondul nostru de investiții. Vom face încă 7 sau 8 noi investiții până la finalul acestui an, cu dimensiuni variind între 200,000 și 2 milioane de euro fiecare”, a declarat Cristian Munteanu, Managing Partner Early Game Ventures pentru Forbes România.

De asemenea, fondul de investiții local intenționează să accelereze și alocarea de capital către start-up-urile de tehnologie.

Early Game Ventures are astăzi în portofoliu 20 de companii de tehnologie. 10 investiții au fost efectuate în primul an de activitate (2019), 8 investiții au fost făcute în 2020 și două au fost finalizate anul acesta.

“În perioada imediat următoare, vom anunța o serie întreagă de investiții în companii de tehnologie cu potențial internațional”, a mai spus Cristian Munteanu.

În afară de investițiile noi, Early Game Ventures a efectuat și investiții de tip follow-on – investiții succesive într-o companie în care fondul a mai investit deja. Exemple de astfel de companii sunt Druid, Bunnyshell, Extasy sau Milluu.