Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

evoMAG majorează la 15% estimarea de creștere a vânzărilor de Black Friday 2021

Compania de comerț electronic începe vineri al doilea episod de reduceri de Black Friday, cu discount-uri de până la 75%, și listează noi produse la prețuri reduse.
evoMAG

Interesul mare pentru achiziții online de Black Friday a determinat și o ajustare a estimării de vânzări pentru această perioadă. Astfel, dacă, inițial, estimarea de creștere a vânzărilor pentru perioada de Black Friday 2021, față de aceeași perioadă a anului trecut, era de 10%, după prima săptămână de la debutul campaniei de reduceri, evoMAG estimează o creștere a vânzărilor de 15%.

A crescut, de asemenea, în această perioadă, și valoarea medie a coșului de cumpărături, ajungând la peste 1.260 de lei, cu 15% mai mare față de cea înregistrată în Black Friday-ul anterior.

Creșterea acestei valori a fost influențată semnificativ de comenzile corporate, plasate de companii, care, în număr mai mare, văd perioada de Black Friday, ca pe o oportunitate de a face achizițiile de care au nevoie. Valoarea comenzilor plasate de companii a urcat la 13% din vânzările totale de la începutul campaniei.

Astfel, în Black Friday 2021, companiile se axează pe echipamentele necesare pentru dotarea birourilor: laptopuri, desktopuri, imprimante, multifuncționale, telefoane mobile, accesorii etc., iar pe acest segment, o comandă, în medie, presupune achiziția a 50 de unități per produs.

evoMAG este una dintre cele mai importante companii din industria de comerț electronic din România și este vizitată zilnic de peste 60.000 de persoane. Magazinul online este companie românească de familie, cu peste 16 ani de experiență în domeniu, fondată de Mihai Pătrașcu, care ocupă, în continuare, poziția de director general.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii