FacebookTwitterLinkedIn

Cele două măsuri fac parte din planurile de pregătire a evoMAG pentru Black Friday şi pentru cel mai aglomerat sezon din an.

„Pentru clienţii magazinelor online, timpul alocat cumpărăturilor şi simplitatea procesului de achiziţie au fost dintotdeauna esenţiale. Datorită celor două proiecte pe care le-am implementat în site-ul evoMAG, le oferim acum clienţilor o experienţă de cumpărare îmbunătăţită cu opţiunea de a accesa şi a urmări mai uşor şi mai rapid produsele pe care şi le doresc”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

Noua interfaţă aduce modificări importante la nivel de design, dar şi tehnologic, site-ul având acum o viteză de încărcare mult mai mare comparativ cu versiunea anterioară.

De asemenea, clienţii evoMAG  vor putea să comande produsele pe care şi le doresc fără să-şi configureze conturi de clienţi.

„Clienţii au alternativa de a face achiziţii de pe evoMAG.ro fără a avea nevoie de configurarea unui cont şi pot beneficia acum de un proces de achiziţie mult mai rapid. Estimăm că această nouă facilitate de plasare a comenzilor va fi folosită de mulţi clienţi, însă ne aşteptăm să aibă şi mai mult succes în rândul tinerilor de până în 30 de ani şi să fie accesată cu precădere de pe smartphone-uri”, spune Mihai Pătraşcu.

Această facilitate va genera o creştere de peste 5% a vânzărilor companiei, precum şi o majorare a numărului de comenzi plasate de pe dispozitivele mobile.

evoMAG comercializează peste 170.000 de produse din domeniile IT&C, electrocasnice, auto, de îngrijire personală, sport & fitness, asigurări şi produse destinate nou-născuţilor. Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 20 de milioane de euro, iar magazinul online este vizitat zilnic de peste 60.000 de persoane.