Cautare
, Staff

Modă |
|

EVIE FILISSIADI este noul General Manager Marks&Spencer România

Voici la Mode România a anunțat numirea lui Evie Filissiadi în funcţia de General Manager al Marks&Spencer România, fiind responsabilă de implementarea strategiei de expansiune a brandului pe piaţa locală.
Evie Filissiadi, noul GM al Marks & Spencer

Acordul dintre M&S și Voici La Mode Group pentru achiziționarea francizei Marks & Spencer România a intrat în vigoare din luna septembrie. Voici La Mode Group a acceptat să preia trei magazine Marks & Spencer din Băneasa Shopping City, Plaza Romania și București Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în locații premium din țară.

Restabilirea brand-ului pe piață, îmbunătățirea experienței clienților în materie de cumpărare și extinderea gamei de produse oferite sunt principalele obiective strategice pe care doamna Filissiadi le va avea în vedere, urmărind începerea unei noi ere pentru M&S România.

Citește și VOICI LA MODE a cumpărat franciza pentru MARKS & SPENCER România

Marks&Spencer are o relație unică cu consumatorii săi. Sunt motivată de această relație să le oferim acestora cele mai bune produse și servicii. M&S este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail internațională și sunt convinsă că și în România va avea o dezvoltare chiar și mai rapidă în viitorul apropiat. Sunt pregatită să îmi asum misiunea Voici la Mode de a conduce M&S către adevăratul său potențial în România și am parte de toată susținerea partenerilor și echipei mele de profesioniști dedicați”, a declarat Evie Filissiadi, noul General Manager M&S România.

Cu o experienţă de peste 10 ani în M&S, Evie Filissiadi a ocupat anterior poziţia de director financiar al Marks & Spencer Grecia şi Balcani, contribuind activ la dezvoltarea business-ului şi creşterea profitabilităţii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii