Cautare
, Contributor

Lideri |
|

Evernote lansează în șapte țări un serviciu destinat companiilor mici și medii

evernote-0295.jpg
Evernote, o aplicaţie gratuită care permite utilizatorilor să ia notite atât pe smartphone cât şi pe calculatoare, lansează serviciul Evernote Business, o aplicație destinată companiilor mici și mijlocii.

Cea mai recentă aplicație dezvoltată de compania americană este disponibilă în acest moment în Franța, Germania, Elveția, Marea Brianie, Canada, Japonia și State Unite.

Citiți un interviu cu Phil Libin, prezent la București în cadrul evenimentului How To Web 2012.

Astfel, companiile pot accesa acest serviciu premium pentru 10 dolari pe lună și au acces la documente de business, o capacitate de stocare mai mare și mijloace prin care să separe documentele personale de cele de serviciu. Reprezentanții Evernote comentează asupra faptul că Evernote Business nu este o aplicație nouă, ci o extensie a celei de bază.

Potrivit oficialilor companiei, a cărei evaluare se ridică la un miliard de dolari, circa două treimi din cei 45 de milioane de utilizatori ai aplicației folosesc serviciul Business pentru a crește productivitatea.

Recent, Evernote, companie creată de Phil Libin, a strâns finanțări în valoare de 85 de milioane de dolari, a intrat într-un parteneriat cu iSpeech și a lansat Evernote 5 pentru Mac și iOS.

Citiți în următoarea ediție a Forbes România un material despre Gabriel Coarnă, omul din spatele Evernote Clearly.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii