Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Everli, marketplace online de produse alimentare din Europa, intră pe piața locală

Unul dintre cele mai mari marketplace-uri online de produse alimentare din Europa – Everli a anunțat că va intra pe piața din România la începutul anului viitor.
Courier,Delivery,Food,Service,At,Home.,Man,Courier,Delivered,The

Start-up-ul Everli a fost fondat în Italia și oferă servicii de livrare rapidă de la supermarketuri, iar intrarea pe piața din România face parte din strategia de business a companiei dezvoltată în urma investiției în valoare de 100 milioane de dolari primită de la Series C, notează Progresiv.

Potrivit reprezentanților companiei, în următoarea perioadă, Everli va deschide birouri în București și în Berlin, ca parte a strategiei de extindere.

În prezent, Everli activează în 80 de orașe din Italia, Polonia, Cehia și Franța. În România, Everli va concura cu cei de la Bringo, Glovo și foodpanda.

Înființat în 2014, în Verona, Everli este un marketplace ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a comanda din aplicație și de a primi produsele comandate acasă.

În Europa, Everli este partener de livrare rapidă pentru mai multe lanțuri de retail, printre care Lidl, Kaufland, Carrefour, și oferă acces la un stoc de peste 300.000 de produse.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii