Evenimente Forbes România

Join us as we bring powerful stories to life.

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă, brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediul publicațiilor lunare Forbes România și ForbesLife România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Upcoming Events

Forbes Personality of the Year 2021

februarie 10, 2022, Athenee Palace Hilton Bucharest

Inspirați de exemplele excepționale de curaj și spirit de afaceri la care am fost martori în 2020, lansăm un eveniment unic în istoria Forbes Romania: Forbes Personality of the Year.

View Event

Gala Forbes Best Office Buildings – The New Way of Working 2022

februarie 24, 2022, Forbes Romania

Gala Forbes Best Office Buildings – The New Way of Working – aflată la a opta ediţie în 2022 – este un concept 100% marca Forbes România și a înregistrat un succes deosebit încă de la prima ediţie care a avut loc în anul 2015.

View Event

Forbes Power Breakfast martie 2022

martie 10, 2022,

În cadrul celei de-a cincea întâlniri offline 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝗣𝗼𝘄𝗲𝗿 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁 vă propunem să discutăm despre designul de interior în 2022, alături de Cristina Căpitanu și Elena Oancea, Cofondatoare Lemon Interior Design.

View Event

Forbes Woman Summit 2022

martie 24, 2022,

FORBES WOMAN SUMMIT este primul summit din România dedicat femeilor de succes care au contribuit la îmbunătățirea mediului de business și a societății noastre. Aflat la a cincea ediție, summit-ul a devenit o tradiție anuală pentru comunitatea de business și este dedicat antreprenoriatului și leadershipului feminin.

View Event

Gala Forbes Woman 2022

martie 24, 2022,

Gala Forbes Woman este evenimentul în cadrul căruia celebrăm și premiem cele mai puternice femei din România, veritabile modele ale societății noastre, fie că activează în business, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport.

View Event

Forbes reInvent Summit 2022

aprilie 14, 2022,

O GURĂ DE OXIGEN NECESARĂ AFACERII TALE!

View Event

Forbes România Best Cities For Business – Timișoara

aprilie 19, 2022,

În aprilie începem „turneul” din acest an FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS cu orașul Timișoara și aflăm care sunt provocările mediului de afaceri de la reprezentanții comunității de business din Timișoara!

View Event

Forbes Life Awards 2022

mai 18, 2022,

La această a șaptea ediție a Galei Forbes Life Awards vom premia obiectele, brandurile, persoanele și inițiativele care se înscriu în acest univers al unei vieți frumoase.

View Event

Gala Forbes Residential Buildings – The New Way of Living 2022

mai 25, 2022,

Forbes Romania Residential Buildings aduce în discuţie principalele tendinţe și modificări care marchează piaţa rezidenţială locală în 2022. În cadrul GALEI FORBES RESIDENTIAL BUILDINGS – THE NEW WAY OF LIVING sunt premiate companiile care s-au reinventat și s-au adaptat noilor cerinţe impuse de contextul actual.

View Event

Past Events