Evenimente Forbes România

Join us as we bring powerful stories to life.

Despre Forbes România

Forbes România este cea mai vândută publicație de business din România și este editată de compania BP Publishing Media, recunoscută de către Forbes Media ca fiind cea mai dinamică și creativă franciză a Forbes la nivel mondial. În această perioadă, brandul Forbes s-a dezvoltat accelerat pe piața românească, fiind reprezentat prin intermediul publicațiilor lunare Forbes România și ForbesLife România, precum și al proiectelor speciale Forbes Kids sau Forbes 500. Acestor ediții tipărite li se adaugă proiecte speciale în zona digitală și peste 20 de evenimente anual, de la formate de business și până la gale, petreceri sau evenimente « on-demand » sau private, care acoperă cele mai variate categorii de public din zona premium de pe piața românească.

Upcoming Events

Forbes Kids Party 2022

iunie 4, 2022,

Copiii se vor bucura de activități inedite, educative și distractive, iar părinții – de câteva ore sănătoase de socializare și voie bună!

View Event

Forbes Power Breakfast iunie 2022

iunie 9, 2022, The Marmorosch Bucharest, Autograph Collection

În cadrul celei de-a șaptea întâlniri offline 𝗙𝗼𝗿𝗯𝗲𝘀 𝗣𝗼𝘄𝗲𝗿 𝗕𝗿𝗲𝗮𝗸𝗳𝗮𝘀𝘁 vă propunem să discutăm despre impactul artei asupra tuturor aspectelor vieții, alături de Marius Constantinescu, Prezentator şi realizator radio-TV.

View Event
Forbes Virtual

Părinte, încotro? – VACANŢA DE FAMILIE: CĂLĂTORII ÎN SIGURANŢĂ CU COPII LA BORD

iunie 21, 2022, Virtual Event

VACANŢA DE FAMILIA: CĂLĂTORII ÎN SIGURANŢĂ CU COPII LA BORD Cum ne pregătim pentru mult așteptata vacanţă cu copiii în anul 2022, aceasta-i întrebarea!

View Event

Forbes România Best Cities For Business – Cluj-Napoca

iunie 23, 2022,

În iunie continuăm „turneul” din acest an FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS cu orașul Cluj-Napoca și aflăm care sunt provocările mediului de afaceri de la reprezentanții comunității de business din Cluj-Napoca și din județul Cluj!

View Event

Forbes KIDS Festival 2022

iulie 3, 2022,

Forbes Kids este la a patra ediție a festivalului familiei. Părinți și copii deopotrivă vor trăi împreună cele mai frumoase experiențe de joacă pe parcursul unei zile întregi

View Event
Forbes Virtual

Părinte, încotro? – BACK TO SCHOOL SAU DESPRE CUM NE PREGĂTIM COPIII DE COLECTIVITATE

septembrie 8, 2022, Virtual Event

Sfaturi de adaptare. Starea de bine la școală / grădiniţă. Analize medicale. Infecţii virale de sezon. Întărirea imunităţii. Rolul vitaminelor. Pachetul școlarului. Programul copilului și activităţile extrașcolare. Autonomie și responsabilizare. Reguli privind învăţarea.

View Event

Forbes CEE Forum 2022

septembrie 21, 2022,

Forbes CEE Forum este singurul eveniment anual regional organizat în România din 2014, care aduce laolaltă editori din rețeaua Forbes din CEE și EMEA, precum și lideri și personalități internaționale din lumea politică, financiară și de afaceri de pretutindeni.

View Event

Forbes România Best Cities For Business – Iași

septembrie 28, 2022,

În septembrie continuăm „turneul” din acest an FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS cu orașul Iași și aflăm care sunt provocările mediului de afaceri de la reprezentanții comunității de business din Iași!

View Event
Forbes Virtual

Părinte, încotro? – EDUCAŢIE ANTREPRENORIALĂ ȘI FINANCIARĂ ÎN DEZVOLTAREA COPIILOR

octombrie 4, 2022, Virtual Event

Mic ghid de educaţie financiară și dezvoltarea personală. Cum le dezvoltăm copiilor deprinderi care le vor fi de mare ajutor ca adulţi? Ce putem face noi, părinţii, ca să le activăm creativitatea și puterea de adaptare?

View Event

Gala Forbes 500 Business Awards 2022

octombrie 13, 2022, Radisson Blu Hotel Bucharest

CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT DE BUSINESS DIN ROMÂNIA, GALA FORBES 500 BUSINESS AWARDS celebrează și premiază spiritul antreprenorial, inițiativa și performanța, reunind cele mai creative, mai curajoase și mai întreprinzătoare personalități de business din țară. Totodată, GALA FORBES 500 BUSINESS AWARDS va marca și lansarea proiectului editat de Forbes România, TOPUL FORBES 500. Ceremonia de premiere va recunoaște elita businessului românesc.

View Event

Forbes 30 sub 30 Summit 2022

octombrie 27, 2022,

Ediția FORBES 30 SUB 30 2022 vă propune și al patrulea SUMMIT din regiune dedicat tinerilor sub 30 de ani CHANGE-MAKERI, DISRUPTORI cu realizări spectaculoase.

View Event

Gala Forbes 30 sub 30 2022

octombrie 27, 2022,

Pornit de la modelul de succes internațional FORBES 30 UNDER 30, ediția românească, FORBES 30 SUB 30, este un proiect care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori, aducându-i în prim-plan pe aceia care au reușit să rupă clișee, să facă o diferență pozitivă în societate.

View Event

Forbes Life Awards 2022

noiembrie 10, 2022,

La această a șaptea ediție a Galei Forbes Life Awards vom premia obiectele, brandurile, persoanele și inițiativele care se înscriu în acest univers al unei vieți frumoase.

View Event

Forbes România Best Cities For Business – Brașov

noiembrie 17, 2022,

În noiembrie încheiem „turneul” din acest an FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS cu orașul Brașov și aflăm care sunt provocările mediului de afaceri de la reprezentanții comunității de business din Brașov!

View Event

Forbes Brands for Kids 2022

noiembrie 24, 2022,

Summitul Forbes Brands For Kids va aborda teme legate de branding și va propune dezbaterea unor subiecte de actualitate ce țin de alimentație, îngrijire, sănătate și, nu în ultimul rând, stil de viață. Aducem pe aceași scenă reprezentanți de brand, consumatori, dar și autorități (din sectorul medical, educație, psihologie). Evenimentul este structurat pe trei paneluri, coordonate de mămica și prezentatoarea TV – Ela Crăciun.

View Event

Forbes Personality of the Year 2022

decembrie 8, 2022,

Forbes România va premia câte un lider din fiecare domeniu important de business, pe baza unei metodologii interne, cu declinări în tech, real estate, manufacturing etc. De asemenea, vom acorda și titlul Forbes Personality of the Year 2022.

View Event
Forbes Virtual

Părinte, încotro? – SĂNĂTATEA EMOŢIONALĂ DE LA MIC LA MARE

decembrie 13, 2022, Virtual Event

Vorbim despre cele mai frecvente frici ale copiilor, despre limite cu blândeţe, despre timp de calitate, despre importanţa jocului în dezvoltarea copiilor, despre traume cauzate de pandemie, sentimentele de frustrare și vinovăţie, despre rolurile în familie și prejudecăţile societăţii.

View Event