FacebookTwitterLinkedIn

Eventmix.live se adresează tuturor celor care doresc să organizeze și să transmită online evenimente virtuale interactive.

Platforma este disponibilă la nivel mondial, iar evenimentele pot fi transmise live oriunde în lume. Participanții pot urmări conținutul video și pot interacționa cu ceilalți participanți atât în varianta desktop, cât și pe dispozitivele mobile.

„Schimbările produse odată cu debutul pandemiei au accelerat consumul online și au împins totodată organizatorii de evenimente fie înspre a-și anula evenimentele, fie înspre a se adapta rapid la mediul online. Cunoștințele tehnice sau bugetele necesare pentru a lansa un eveniment interactiv în mediul virtual nu sunt însă la îndemăna oricui și astfel ne propunem ca tehnologia noastră să vină atât în ajutorul organizatorilor de evenimente cu experiență, cât și al celor fară, care se gândesc să organizeze primul lor eveniment virtual. Din acest motiv, am construit Eventmix.live astfel încât organizatorii să uite de grija soluțiilor și implementărilor tehnice și să se concentreze mai mult pe conținutul pe care vor să îl promoveze”, a declarat Sergiu Biris, CEO și Co-fondator Eventmix.

Eventmix.live se ocupă de întregul proces de înregistrare a participanților la eveniment și oferă posibilități de interacțiune și networking în funcție de interesele acestora. Totodată, Eventmix.live dispune de o integrare facilă cu platforme precum Zoom, Meet, Skype, OBS sau alte soluții de live video streaming.
Platforma Eventmix vine ca o evoluție a proiectului Soundmix, co-fondat anul trecut de Sergiu Biriș, pe care îl va înlocui.

Tehnologia dezvoltată în trecut pentru Soundmix permitea live streaming de la mai multe scene simultan, cu zeci de mii de utilizatori care interacționau în timp ce urmăreau festivalurile online. Prin Eventmix.live ne-am propus să extindem această tehnologie și să o facem disponibilă tuturor organizatorilor de evenimente, indiferent de domeniul de activitate: Tech, Business sau Entertainment, facandu-le astfel mai ușoară adaptarea la noua realitate impusă de pandemie”, a mai spus Sergiu Biriș.