FacebookTwitterLinkedIn

Evenimentul, organizat de revista CARIERE cu sprijinul Asociaţiei Naţionale a Vânzătorilor Profesionişti, abordează cele mai importante provocări din zona de business, aducând în prim-plan modificări în segmentele de piață online, offline, e-commerce, precum și strategiile cele mai bune pentru îmbunătățirea rezultatelor și mai ales soluțiile necesare performanței individuale și de echipă.

Audienţa va fi formată din aproximativ 100 de manageri de vânzări, participanții urmând a se bucura de o experienţă de învăţare şi relaţionare de calitate, cu prezentări, sesiuni interactive şi workshopuri orientate către creşterea performanţei echipei de vânzări.

La fel ca prima ediţie, conferinţa de vânzări din acest an se va deschide cu un panel de discuţii, subiectele dezbaterii fiind concentrate pe performanţa oamenilor de vânzări, pe tipologia vânzătorului ideal şi felul în care aceasta a evoluat în ultimul timp. În continuarea panelului, Cristina Barbu, Microsoft Applications and Services Bussiness Group Lead at Microsoft Romania va susţine o prezentare pe tema productivităţii în domeniul vânzărilor, în contextul fenomenului de transformare digitală: „Reinventing Productivity for Digital Transformation: Empowering Sales Champions!”, iar cea de-a doua parte a evenimentului va cuprinde sesiuni interactive precum Sales Process vs. Buying Process sau „Ce facem și ce NU facem când transformăm un departament de vânzări”.

Printre participanți se numără Cristina Barbu, Microsoft Applications and Services Bussiness Group Lead at Microsoft România, Marius Decuseară-Brandenburg, Managing Partner Trend Consult, Andreea Baciu, Managing Director Qualians, Nadia Homoc, Director Comercial Urgent Cargus, Dr. psih. Doru Dima, CEO Romania Great People Inside România, Valeriu Zaharia, Managing Director Truck & Bus, Mercedes-Benz România, Cornel Frăţică, Director de Vânzări Idea Bank, Cristian Udrescu, Director Executiv și Membru Fondator Asociația Națională a Vânzătorilor Profesioniști.