Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Successful Me 5: The Young & The Leader

Are loc la Impact Hub Bucharest pe 13/10/2015
Successful_5_oct 2015_cu sponsori

 

The Young & The Leader. Seria de evenimente Successful Me cu numărul 5 ia startul marți, 13 octombrie, ora 19.00, la Impact Hub Bucharest.

Așa cum v-am obișnuit, vă așteptăm cu povești de succes ale unor oameni care au avut curajul să treacă dincolo de rutină, să își depășească limitele și să creeze branduri, să dezvolte oameni și să stabilească direcții de business.

Vorbim despre inovație, mentorat, învățare prin joc, despre pasiuni, eșecuri, dar mai ales despre cum să devii un lider.

Ne vor inspira:

3 noiembrie 2015, ora 19.00

Florin Iordackioiu, Management Development Consultant Orange România

Mădălina Săvulescu& Marțienii – The Tuesday People

Laurențiu Ștefan, barista trainer și co-fondator Barista&Bartender School by Kaffa

Elvis Apostol, co-fondator MavenHut

Alin Comșa, co -fondator SelfTrust Academy

 

27 octombrie 2015, ora 19.00

Maria Homm, Customer Insights Manager Orange România
Dr. Mihaela Stroe, Sociolog, Expert inteligenta nonverbală, Antreprenor și autor
Andrei Crețu și Iulian Cârciumaru, Fondatori 7Card
Madi Rădulescu, MBA, ACC Executive Coach, Arhitech al învățării MMM Consulting
Radu Savopol, Fondator 5To Go

13 octombrie 2015, ora 19.00

Dan Berteanu, Managing Partner Equatorial

Profesional – Inginer de Automatiă și Calculatoare, nu a profesat niciodată. Are 22 de ani de experienta in vanzari si managementul vanzarilor in 3 domenii de activitate: FMCG, RomWestEuro, 2 ani, Produse chimice de intretinere industriala, Chemsearch, 5 ani și Training, AchieveGlobal si Equatorial, 15 ani

Personal – Și-a cunoscut soția acum 28 de ani și de atunci sunt împreună. Au 2 copii, 5 câini, 2 pisici și o buha schioapă. Joacă bridge de la 7 ani, iar în 2010, după 20 de ani, s-a lăsat de fumat. Din 2013 s-a apucat de alergare de anduranță și a alergat de atunci 7 maratoane și multe semi-maratoane. În 2015 s-a apucat de triatlon și pe 4 octombrie a terminat Ironman Barcelona.

Andreea Răducana făcut parte din “noua generație” de gimnaste române care a păstrat tradiția de excelență a gimnasticii românești

„Pentru a deveni cea mai bună gimnastă din lume este nevoie de foarte multă muncă, de ambiţie, devotament şi pasiune pentru munca ta. Au trecut atâţia ani de când am păşit pentru prima dată într-o sală de gimnastică. Nici prin cap nu-mi trecea ce avea să mă aştepte. Un drum lung, frumos, cu sacrificii, momente de neuitat, lacrimi de bucurie şi multe, multe medalii.”

În prezent derulează un program de promovare a gimnasticii, care include participarea gimnastelor din lotul naţional.
Din anul 2006, lucrează la Fundaţia Olimpică Română, unde promovează importanţa mişcării şi a sportului, şi se implică în susţinerea proiectelor caritabile pentru foşti campioni care astăzi se confruntă cu situaţii delicate.

Adina Filculescu, Antreprenor,  EnRose

La numai 27 de ani, tânăra antreprenoare se bucură de roadele unei afaceri înfloritoare, dezvoltată începând cu 2007 din pasiunea pentru flori și dorința de a introduce în spațiul bucureștean o viziune nouă asupra importanței elementelor florale persobnalizate în evenimentele private, dar și cele corporate.

“Designul floral implică deopotrivă emoție și rațiune, astfel încât cele două emisfere cerebrale să conlucreze organizat pentru a desăvârși lucruri ce ne ancorează în prezent și au toate șansele să ne prefigureze viitorul”.

FREELO, cel mai nou concept de agrement

Primul centru de agrement din România și din Europa de Est care oferă atracții și experiențe unice: tunel de vânt aerodinamic, piscina cu surf și o zonă de relaxare. Finalizarea acestui centru este prevăzută pentru primăvara lui 2016.

Tehnologiile de ultimă generaţie folosite în cadrul complexului sunt dezvoltate exclusiv în România de ingineri locali, potrivit unui comunicat al companiei. Valorificând potenţialul inovaţiilor, Freelo redefineşte aventura urbană şi oferă publicului acces nelimitat la sporturi inedite.

20 octombrie 2015, ora 19.00

Paul Richard Nicolau, Antreprenor, Taverna Racilor

Simt, trăiesc, iubesc totul, la maxim!

Cred in vise (am cel putin 100 care mi s-au îndeplinit!), nu am regrete,  muncesc cu pasiune și dăruiesc înainte să primesc. Pornesc la drum cu idei mari pe care le văd în minte cum devin realitate, mă încarc cu energia lor, iar apoi lucrurile se leagă de la sine. Așa s-a născut pasiunea mea pentru antreprenoriat.

Taverna Racilor este un proiect marca Raci.ro si s-a nascut din dorinta de a face cunoscut publicului larg, gustul deosebit al acestor crustacee, spectacolul oferit de prepararea lor si totodata de a facilita consumul preparatelor pe baza de raci. Taverna Racilor expune un concept vizual deosebit. Prin unicitatea sa, restaurantul nostru promoveaza viziunea unei case rustice, de mici dimensiuni, ce radiaza frumusete si intimitate, in stilul anilor ’40, intr-o atmosfera chic, eleganta, poate putin pretentioasa, dar evident imbietoare.

Daniel Vasile și Lucian Achim, Stan Miles

S.Miles este brand-ul sub care compania romaneasca Stan Miles Studio ofera un serviciu fotografic inovator, proiectat pentru evenimente sociale.

Compania isi propune sa schimbe modul in care brand-urile interactioneaza cu suporterii lor, atat offline cat si online, in cadrul evenimentelor pe care le organizeaza pentru acestia.

S.Miles da numele unui sistem fotografic de tip Open Photobooth, conectat la social media, care ofera participantilor la evenimente controlul asupra procesului fotografic.

Ioana Romanescu, antreprenor Cupcake Philosophy

Filozofia de a fi un Cupcake: să aduci un plus de savoare, originalitate și o pată de culoare. Această rețetă a făcut din Cupcake Philosophy un nume extrem de popular într-un timp foarte scurt.

Alexandru Bălțat, Fondator Train Your Brain

“Ne dorim ca participantii sa ramana cu sentimentul unui scop indeplinit și cu directii clare catre obiectivele lor personale si profesionale.”

De la directori de companii sau departamente din firme mari, manageri, owneri, tineri antreprenori, peste 2500 de persoane le-au trecut pragul, incepand cu toamna anului 2012, in proiecte precum: Vanzari si Negociere, Time Management, Telesales, Team Leader si echipa, Leadership, Managementul Conflictelor, Comunicare Organizationala, Vanzare B2B, Managementul afacerii sau Presentation Skills.

 

Mai multe detalii despre invitații speciali din 27 octombrie și 3 noiembrie, în curând.

Înscrierile se fac prin e-mail, la evenimente@forbes.ro 

Taxa de participare este de 50 RON / persoană / serie 4 evenimente.

Pentru grupuri de min 5 persoane, beneficiați de discounturi.

Ești pregătit? Locurile sunt limitate.

Evenimentul este susținut de Orange România și MavenHut.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii