Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Successful Me 4

Are loc la Connect Hub pe 04/03/2015
succesfull me_2015_sales

Cea de-a patra ediție a conferințelor Successful Me mentine în prim plan intraprenoriatul, pentru a stimula proactivitatea și excelența în business într-un context corporate.

Plecând de la trendul global de susținere a intraprenoriatului, conferințele Successful Me vor aduce în fața participanților nu doar antreprenori, ci și oameni de afaceri de succes, care își vor împărtăși lecțiile de business.

Poveștile de succes și storytelling-ul vor sta în continuare la baza conferințelor, iar fiecare speaker le va împărtăși participanților câte 3 lecții de business învățate pe parcursul experienței sale.


Lista speakerilor:


4 MARTIE

Adrian Cioroianu – Business Development Managerul Intel Corporation este totodată fondatorul ACKnowledge, un exemplu de intraprenoriat despre care ne va vorbi la Successful Me.

Andrei Manea – A fondat Cloud Hero, produsul de management orientat către cloud  care își ajută clienții să-și optimizeze procesele și să reducă timpul alocat infrastructurii. Portofoliul companiei a crescut de șase ori anul trecut. La Successful Me vom afla care e secretul.

Vlad Tomei  şi Mihai Gheorghe – Au avut ideea de a aduna , într-un volum, 55 dintre jocurile copilăriei generaţiei cu cheia la gât. Așa a luat naștere proiectul „În Faţa Blocului”.


11 MARTIE

Andrei Blaj – A transformat pasiunea pentru sporturile de iarnă într-un business de succes. La Successful Me ne va povesti cum a reușit.

Dragoș & Bogdan Boeru – În 2010, Dragoș & Bogdan Boeru înființau asociația sportivă TNT Brothers pentru a promova în România salturile cu parașuta și preluau initiațiva de a schimba percepția acestui sport în țara noastră. În 5 ani, TNT Brothers a devenit cel mai mare centru privat de parașutism din Europa Centrală și de Sud-Est, atrăgând parașutiști cu experință sau amatori din peste 20 de țări.

Andrei Costescu – A fondat una dintre principalele companii dezvoltatoare de software din România și a găsit mereu noi metode de a inova și de a se diferenția de concurență.


18 MARTIE

Andreea Pătrașcu – Program Management Office Manager, Orange Româniacrede în schimbare ca  motor al  dezvoltarii  în toate proiectele sale. Având  o carieră dinamică, ea și-a început activitatea în domeniul  vânzărilor, apoi a continuat cu proiecte de resurse  umane, iar acum guvernează bunul  mers al portofoliului de proiecte și inițiative la nivel de organizație. 

Leonidas Anastasopoulos – Este unul dintre cei 4 parteneri care au inițiat și dezvoltat complexul Amber Gardens, primul proiect rezidențial verde de lux din România, care are la bază principiile designului bioclimatic și aplică standardele energetice ale unei “case pasive”. La Successful Me va vorbi despre afaceri care fac diferența.

Bogdan Georgescu – După 14 ani petrecuți într-o companie multinațională, a făcut tranziția de la statutul de corporatist la cel de antreprenor, lansând Bookster, afacere născută la îmbinarea între cărţi, mediul online şi corporaţii.

Cristina Tohănean – A început o afacere care îmbină plăcerea de a mânca bine cu gătitul acasă. În prezent, au aproximativ 100 de livrări pe lună și 500 de oameni care au folosit cel puțin o dată serviciul, iar cifrele sunt în creștere. 

Daniel Drăghici – La doar 16 ani își lansa primul business, în domeniul organizării de evenimente. Pentru concertele sale a adus în România cei mai cool artiști internaționali. În prezent, deține Scala Events, Piscina Floreasca și Burgerz, iar planurile sale nu se vor opri aici.


25 MARTIE

Paul Olteanu –  Expert în Public Speaking și Personal Branding, s-a orientat recent și către trainingurile Process Communication Model, făcând din eficientizarea comunicării inter-umane un obiectiv personal.

David Pripas – Lead Producer, MavenHutDavid ne va vorbi despre exprienta reorientarii profesionale, despre abordarea interviurilor intr-un mod inedit si despre diferentele dintre angajator si angajat in evaluarea performantei. Dupa 4 ani petrecuti in agentii de PR si digital, acum lucreaza la MavenHut, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de jocuri casual din Romania si Europa. La MavenHut, David este omul de decizie pentru cele mai importante titluri ale companiei. 

Bogdan Rotunjanu – IT Director, Orange RomâniaBogdan este responsabil cu definirea și implementarea strategiei de evoluție a ecosistemului de aplicații și solutii IT ce susțin businessul Orange în România. Pe parcursul celor 15 ani de carieră IT în Orange a acoperit majoritatea rolurilor din domeniul dezvoltării de software și crede cu tărie că fiecare experiență poate crea rezultate frumoase pentru angajat și companie câtă vreme există pasiune și ambiția de a reuși.

Radu Negulescu – La 13 ani a avut prima experiență antreprenorială, la 16 ani a fondat primul business. În prezent este fondatorul companiei care oferă soluții IT pentru instituțiile guvernamentale, Trencadis, și cofondator al altor două afaceri. Iar succesful său profesional nu se oprește aici, din moment ce Radu Negulescu este omul din spatele campaniei de Social Media a actualului președinte Klaus Iohannis.


Conferințele vor avea loc la Connect Hub (Bulevardul Dacia, Nr. 99),  în fiecare miercuri seara din luna martie, începând cu ora 19.00.

Prețul participarii la cele 4 conferințe este 50 de euro. 

Înscrieri la oana.vasilescu@bppublishing.ro


Conferințele Successful Me 4 sunt organizate cu susținerea Orange România.


 

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii