Cautare

, Contributor

Social Media Coordinator

EVENIMENTE |
|

Successful Me 2

Are loc la Impact Hub pe 04/03/2014
Successful Me

La fel ca în cazul primei serii, care a avut loc în fiecare săptămână a lunii octombrie a anului trecut, punctul de plecare al conferințelor va fi tendința angajaților din corporații de a renunța după o vreme la joburile lor solicitante și repetitive, în favoarea unui business personal, bazat pe creativitate și imaginație.

Elementul de noutate va consta în invitarea tinerilor de succes din cele trei ediții Forbes “30 sub 30”. Fâcând parte din același segment de vârstă, participanților le va fi mult mai ușor să se identifice cu poveștile speakerilor și să ajungă la concluzia că businessul nu are vârstă și că succesul poate fi atins încă de la 20 de ani.

În cadrul primei ediții, experiența și poveștile celor 30 de invitați le-au demonstrat participanților că succesul nu apare doar în poveștile americane și că se poate face business aici și acum. De la cafea, la flori, de la bijuterii la pălării, de la imobiliare la ciocolată, apoi feng shui, radio, fashion și coaching, gama variată de domenii în care activează invitații demonstreză că succesul nu ține cont de domeniu, ci de bucuria de a face exact ceea ce-ți place. Și dacă ar fi să aleagă un singur lucru pe care să-l rețină din toate aceste conferințe, participanții ar trebui să păstreze în minte strălucirea pe care o aveau în privire invitații atunci când povesteau despre business-ul lor.

Participanții au fost tineri cu vârstele cuprinse între 20 și 30 de ani care au  ales să spună din start  “Trăiesc ca să muncesc” și să nu fie niciodată nevoiți să spună “Muncesc ca să trăiesc”.

Gradul de motivație al participanților a crescut considerabil pe parcursul celor cinci conferințe și unii dintre ei și-au fondat ulterior propria afacere. Nu doar participanții au fost inspirați de conferințele “Successful Me”, ci și speakerii, unii dintre ei mărturisind ulterior că aceste conferințe au fost impulsul de care aveau nevoie pentru a pune în aplicare proiecte pe care le-au ținut până atunci în planul secundar.

Cea de-a doua serie “Successful Me” va consta în patru conferințe care vor avea loc în fiecare zi de marți a lunii martie. Fiecare  conferință va avea câte cinci invitați speciali, care vor vorbi timp de câte 14 minute.

Numărul de locuri este limitat și accesul se face contra cost.

Mai multe informații și înscrieri la adresa paula.csatlos@forbes.ro sau 0744.609.171

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii