Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

GROWTH SUMMIT – Evenimentul la care se întâlnesc liderii companiilor în expansiune

Are loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pe 09/06/2015
Forbes SEE Growth Summit

Vrei să îți domini industria? Vrei să-ți duci business-ul la un alt nivel? Acest eveniment va fi cea mai bună investiție a ta în 2015!

Forbes România, împreună cu Fast Track Europe, organizează în premieră în România Growth Summit, pe 9 iunie, începând de la ora 8:00 a.m., la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Vino să fii inspirat de top manageri la nivel global, să afli cele mai noi descoperiri ale metodologiei Rockefeller Habits de scalare a afacerilor, să primești sfaturi aplicabile și practice, să înveți tehnici care îți vor maximiza productivitatea și, nu în ultimul rând, să faci networking cu liderii de business din Europa de Sud și Est.

 


Verne Harnish–The “Growth Guy”, Bestselling Author

Verne Harnish este fondatorul faimoasei Entrepreneur’s Organization (EO) și a condus timp de 15 ani programul pentru CEOs al EO, “Birthing of Giants, și programul pentru executivi al WEO, “Advanced Business”, ambele organizate la MIT. Fondator și CEO al Gazelles, o companie globală de educație și coaching pentru executivi cu peste 140 de parteneri de coaching pe 6 continente, Verne și-a petrecut ultimii 32 de ani educând echipe antreprenoriale.

Autorul rubricii “Growth Guy” este totodată autor în cadrul revistei Fortune și al cărții “Mastering of the Rockefeller Habits”, susținută și promovată de peste 100 de CEO ai unor companii mid-size și tradusă în 9 limbi. Împreună cu editorii revistei Fortune, Verne a scris și “The Greatest Business Decisions of All Time”, carte pentru care Jim Collins a scris prefața, iar cea mai recentă carte a lui Verne este “Scaling Up”, publicată în toamna anului 2014. Verne este de asemenea la conducerea Growth Summit-urilor anuale organizate în America de Nord, Europa și America Latină.

Steve Martin – Bestselling Author, Speaker

Steve Martin este Directorul organizației britanice Influence at Work. El este co-autorul bestsellerului internațional “Yes! 50 secrets from the science of persuasion”, care a vândut până în prezent un sfert de milion de copii și a fost tradus în 26 de limbi. În 2008, cartea sa a fost nominalizată pentru premiul anual pentru scrieri științifice acordat de Royal Society. Steve vorbește și ține workshop-uri despre știința influenței și a persuasiunii și despre aplicabilitatea acesteia într-o gamă variată de organizații de afaceri, guvernamentale și non-profit din jurul lumii.

Ari Meisel – Achievement Architect, Author, Speaker

În 2006, Ari Meisel a fost diagnosticat cu boala lui Crohn, o boală incurabilă care se manifestă prin inflamarea sistemului digestiv. Ari trebuia să ia o doză zilnică de medicamente și să meargă regulat la spital. Printr-o combinație de yoga, nutriție, suplimente naturale și exerciții fizice regulate, a putut să lupte împotriva simptomelor, până când a fost vindecat complet de boala “incurabilă”. Ari a vorbit de atunci la seminare și la TED Talks regionale despre lupta lui împotriva unui oponent aparent invincibil.

Christo Popov – CEO, Serial entrepreneur, Investor

Christo Popov este un CEO, antreprenor și investitor experimentat, cu peste 20 de ani de experiență în poziții de top în diferite industrii și culturi la nivel global. În prezent, el este fondator și CEO al Fast Track Europe, companie internațională de consultanță și coaching, care le oferă managerilor C-level cea mai bună expertiză de management la nivel global, ajutându-i să se dezvolte. După 10 ani petrecuți într-o poziție de corporate executive, Christo și-a dat seama că a conduce propria afacere este visul său. În ultimii 10 ani, el a fondat 15 companii diferite în Europa de Est.

Alan Miltz – Banking and Finance Specialist

Alan Miltz are peste 20 de ani de experiență de management într-o gamă variată de industrii, inclusiv servicii financiare și industrie. El a dezvoltat tehnici de analiză financiară care au devenit un standard internațional pentru afaceri, CPA și bănci, fiind folosite în 22 de țări de peste 20.000 de clienți și bănci. Alan este un speaker cunoscut al Entrepreneurs Organization, având prezentări la universitățile EO din Tokyo, Berlin și Barcelona.


Agenda:


08.00 – 09.00 Înregistrare

09.00 – 09.30 Deschiderea evenimentului

09.30 – 11.30 “Influența la muncă” – Steve Martin

11.30 – 12.00 Coffee break

12.00 – 13.30 “Fă mai puțin, trăiește mai mult” – Ari Meisel

13.30 – 14.30 Networking lunch

14.30 – 16.00 “Cum să-ți domini industria” – Verne Harnish

16.00 – 16.30 Coffee break

16.30 – 17.15 7 “Mituri depsre antreprenoriatul din Europa de Sud-Est” – Christo Popov

17.15 – 18.00 “Încasările sunt vanitate, profitul este sănătate, cash-ul este rege” – Alan Mitz


Înregistrează-te acum:

Bilet standard:

  • Standard 399 de euro*

Echipă de 3 persoane:

  • Standard: 899 de euro*

Echipă de 5 persoane:

  • Standard: 1299 de euro*

Fiecare membru adițional costă 228 de euro*.

*Prețurile nu conțin TVA.


Pentru înscrieri și informații suplimentare: evenimente@forbes.ro | 0722.587.556 | seegrowthsummit.com

Biletele se mai găsesc și în rețelele: Eventim, Bilete.ro, Iabilet.ro, MyTicket.ro și Blt.ro


Parteneri media:

CCIR; AmCham; AHK; BRCC; NRCC; CCIFER; ASEBUSS; WU Executive Academy;

Microexpresii.ro; Manager.ro; fntm.ro; femei-in-afaceri.ro; Agerpres; magazinulprogresiv.ro; Revista HRB; cariereonline.ro; communicatedepresa.ro; Agerpres.ro; stiripesurse.ro; energynomics.ro; Avocatnet.ro; manager.ro; ziare.com; business24.ro; rol.ro; DigiTV; Radio Kiss Fm; Radio Cultural; Radio MagicFM; Radio Gold Fm; Radio Rock Fm; Radio Zu; Radio Rfi; Cocor; Blitz Tv; Focus Travel; razvanpascu.ro; mediasinfo.ro


 

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii