Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Gala Forbes Woman 2018

Are loc la Biavati Events pe
WEB_ForbesWomanGala_2268X1276_SPONSORI__16_9_v10

 

Gala Forbes Woman celebrează, pentru al șaptelea an consecutiv, partea feminină a afacerilor din România. La nivel mondial, femeile conduc guverne și companii, gestionează bugete și au un rol activ în mai multe sfere de influență.

Aflată la cea de-a șaptea ediție, Gala Forbes Woman celebrează munca acelor femei din România care sunt modele autentice, puternice, fie că acestea s-au făcut cunoscute în mediul de afaceri, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport.

Această Gală de premiere nu este doar modul prin care Forbes România recunoaște implicarea femeilor și rolul lor activ într-un mediu de afaceri în continuă dezvoltare, fiind totodată și reflectarea celei de-a șaptea ediții a Topului 50 cele mai influente femei din România, publicat de Forbes România.

Aplaudăm acele femei care au știut să își impună numele în cele mai importante medii, fie ca e vorba de politică, de zona artistică sau creativă, cu alte cuvinte – cele care au spart clișee.

Câștigătoarele Galei Forbes Woman sunt exclusiv exemple feminine de inspirație, perseverență, inovație și spirit antreprenorial.

Partener Strategic:

BMW Group

Official Coffee:

Nespresso

Partener Platinum:

Le Midi

Parteneri Gold:

Garanti Bank

 

OMV Petrom

Vodafone România

Banca Transilvania

Nemo Express

Aqua Carpatica

Parteneri:

Chilli Ideas

 

Floraria Iris

Parteneri de suport:

Profructta

Grace

Chocolissimo

Abund Berry

Fabrica de Litere

 

Tatratea

Brigada de Voluntari

Domeniile Sâmburești

Solaris

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație din partea organizatorului. Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să trimiți mail la events@forbes.ro.


Pentru oportunități de parteneriat vă rugăm să trimiteți mail la sales@forbes.ro.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii