Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Gala Forbes Woman 2015

Are loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pe 19/03/2015
Gala Forbes Woman_Promovare_Parteneri (1)

 


Cu ocazia lansării celei de-a patra ediţii a Topului “Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din Romania”, publicaţia de business-lifestyle Forbes România organizează Gala Forbes Woman, în cadrul căreia vom celebra România la feminin, alături de cele mai importante personalităţi ale momentului. Evenimentul va avea loc pe 19 martie, începând cu ora 19.00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Pe plan mondial, femeile au devenit un main trend economic și social. Conduc țări, guverne și companii multinaționale, gestionează bugete și au din ce în ce mai multe sfere de influentață.

De aceea, Forbes România premiază doamnele businessului românesc, femeile care au știut să se impună în cele mai înalte medii politice sau de lobby, stelele din domeniul artistic sau creativ, cu alte cuvinte – cele care au spart tavanul de sticlă. Laureații Galei Forbes Woman sunt, în exclusivitate, exemple la feminin ale inspirației, perseverenței, inovației și spiritului antreprenorial. Evenimentul va premia și cea mai influentă prezență feminină din România în cadrul social media, mediu de comunicare responsabil pentru decizii de talie importantă.

Un proiect de business prin excelență, Gala Forbes Woman propune nu doar modele de business, reliefate prin puterea financiară, ci mai ales personalități care au forța de a influența economia și societatea în mai bine.

Unul dintre evenimentele majore ale calendarului de business și social din România, Gala Forbes Woman reprezintă și o ocazie excelentă pentru a lansa idei noi, proiecte noi și noi parteneriate.


Accesul la eveniment este invitation only

Pentru oportunități de promovare: sales@forbes.ro


Partener oficial: Kempinski Hotel and Residences

Parteneri principali: Helvetansa, Telekom Romania, Scavia

Parteneri: Garanti Bank, Weekend Max Mara, LancelPescariu Sports and Spa

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii