Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Gala Forbes Life Awards 2020

WEB_Forbes LifeAwards_2020_16_9_simplu_1

Gala Forbes Life Awards aduce publicului ,,viața bună“ mai aproape de toți oamenii care cred în ea. Invitații galei apreciază creativul, se consideră gurmanzi, găsesc inspirație în artă și frumos, sunt cetățeni ai lumii, fiind conectați la tot ce se întâmplă în București, dar și în Paris, Londra, New York și în toate colțurile ,,cool” ale planetei.

Gala Forbes Life Awards deschide sezonul de vară, în care să ne bucurăm de experiențe încântătoare și totodată sofisticate, alături de oameni frumoși.

 

Cea de-a șasea ediție a evenimentului va aduce mai aproape publicului poveștile brandurilor și personajelor de succes din lumea bijuteriilor, orologeriei, tehnologiei, artei, restaurantelor, călătoriilor. Invitații vor avea ocazia să interacționeze cu brandurile partenere în cadrul cornerelor acestora bucurându-se de experiențe personalizate. Partenerii se vor bucura de momente de spot-light unde vor putea prezenta publicului Forbes Life toate creațiile, lansările și noutățile cool pe care le propun.

 

Parteneri strategici:

BMW

Carrefour

Immofinanz

Teilor

Rompetrol

 

Cafeaua oficială:

Nespresso

 

Parteneri

Jidvei

Chilli Ideas

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii