Cautare

, Contributor

Forbes.com

EVENIMENTE |
|

Forbes Green Awards 2016

Are loc la Hotel Sheraton pe 21/11/2016
Web_Forbes Green 2016_2

 

 

Gala Forbes Green Awards își propune să fie un eveniment în cadrul căruia să recunoaștem împreună meritele și contribuția în dezvoltarea unui nou mod de viață și de a face afaceri – o abordare sănătoasă și la propriu, dar și la figurat.

În business, conceptul de verde presupune îndeosebi eficiență energetică și consum redus de resurse. În toate domeniile de activitate economică– de la imobiliare, agricultură, energie și până la FMCG sau finanțe-bănci -, companiile sunt preocupate de acest tip de abordare, pe care tot mai multe îl implementează în strategiile lor de investiții și de dezvoltare.

Vorbim astăzi despre birouri și locuințe „verzi”, despre mâncare bio, despre energie regenerabilă, despre bănci ce finanțează afaceri verzi, despre mașini electrice. Și acestea sunt doar câteva ilustrări.

„Verdele” înseamnă însă și o abordare sustenabilă a strategiei de afaceri, dar și sprijin comunitar. Bineînțeles, elementul de la care a pornit totul – preocuparea pentru mediul înconjurător – rămâne în centrul acestui concept și este integrat în activitățile economice.

Fiindcă atât companiile, cât și oamenii pot schimba în bine ceea ce se întamplă în jurul lor, Forbes Green Awards premiază cele mai creative și inovatoare exemple de sustenabilitate, poziționându-se astfel ca un agent al schimbării.

 

 

Partener strategic

 

BMW

 

 

Parteneri

 

Carrefour logo-header

 

 

tinmar-id-logo2-rgh34-CC

 

EGP_Logo_Primary_RGB

 

 

logo rompetrol

 

 

Oportunități de promovare: sales@forbes.ro

Mai multe detalii despre eveniment la: evenimente@forbes.ro

Puteți vedea cum a fost la Gala Green Awards 2016 accesând galeria de fotografii la: http://bit.ly/2f2y66O

 

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii