Cautare

, Contributor

EVENIMENTE |
|

Gala Forbes Brands for Kids 2018

Web_Brands for Kids_2018_16_9_parteneri_9

 

Gala Forbes Brands for Kids premiază toate acele branduri care au câștigat, prin calitatea oferită sau încrederea pe care o transmit, un loc special în alegerile părinților pretențioși, iubitori de calitate.

 

A produce şi a pune în vânzare orice produs pentru copii nu este doar un business, ci și un act de imensă responsabilitate socială. Piaţa românească a produselor pentru copii,fi e ele de import sau de producţie autohtonă, pare destul de bogată şi de tentantă. Dar cât de sigure sunt acestea, cât de bine răspund criteriilor de calitate, cât de multă încredere au consumatorii în ele? Iată întrebările la care revista Forbes România și-a propus să afle răspuns chiar de la sursă, de la părinți. Pe baza răspunsurilor lor s-a alcătuit un Top al încrederii, care poate fi semnalul de început al unui alt gen de competiţie: a responsabilităţii și adecvării la cerințele familiei românești.

 

Forbes România recunoaște și premiază, în cadrul Galei Forbes Brands for Kids, primele branduri care au câștigat încrederea părinților români și vă invită să îi cunoașteți pe aceia care conduc aceste afaceri de success.

 

Parteneri Strategici:

BMW

 

Carrefour România

TEX – Exclusiv la Carrefour

 

Parteneri Gold:

Aqua Carpatica 

Cris-Tim

Parteneri Silver:

Catena

HiPP

CHIMIMPORTEXPORT – PLURIMEX 

Caroli

Partener tehnic

Eventix

Parteneri

Chilli Ideas

 

Profructta

Coftale

Klorane Bébé 

Accesul la acest eveniment se face doar pe bază de invitație și de confirmare din partea organizatorilor.

Oportunități de parteneriere la: sales@forbes.ro.

 

#GalaForbesBrandsforKids #ForbesKids #ForbesRomania #BrandsforKids

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii