Gala Forbes Best Cities 2018 - Forbes.ro
Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Gala Forbes Best Cities 2018

Best Cities_Save_the_Date__16_9

 

Proiectul Best Cities se află la cea de-a 3-a ediție lansată de Forbes în România.

Top Forbes Best Cities propune cele mai bune orașe pentru business, care au investit atât în segmentul economico-social, prin investiții proprii și prin atragerea celor străine, cât și în zona green, aplicând politici de mediu în dezvoltarea eco-urbană. Topul promovează și companiile care au reușit să obțină performanțe financiare, sociale și au un rol important în dezvoltarea economică a regiunii în care își desfășoară̆ activitatea, totodată̆ protejând și mediul înconjurător.

Scopul acestui Top Forbes 40 Best Cities este identificarea discrepanțelor economice dintre principalele orașe din România, a avantajelor lor pentru potențiali investitori și a potențialului pe care fiecare dintre ele îl oferă din perspectiva nivelului de trai.

În baza acestui top, va avea loc un eveniment exclusivist, Gala Forbes Best Cities, unde vor fi premiați primarii celor mai puternice orașe ale României.

Partener strategic:

Carrefour România

Accesul la eveniment se face pe baza de invitație. Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să trimiteți mail către: evenimente@forbes.ro sau să sunați la 0722.581.171.

Pentru oportunități de parteneriat vă rugăm să trimiteți mail la bogdan.stefanescu@forbes.ro.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii