Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Gala Forbes Best Cities 2018

Best Cities_web_sponsori__16_9_2

 

Proiectul Best Cities se află la cea de-a 3-a ediție lansată de Forbes în România.

Top Forbes Best Cities propune cele mai bune orașe pentru business, care au investit atât în segmentul economico-social, prin investiții proprii și prin atragerea celor străine, cât și în zona green, aplicând politici de mediu în dezvoltarea eco-urbană. Topul promovează și companiile care au reușit să obțină performanțe financiare, sociale și au un rol important în dezvoltarea economică a regiunii în care își desfășoară̆ activitatea, totodată̆ protejând și mediul înconjurător.

Scopul acestui Top Forbes 40 Best Cities este identificarea discrepanțelor economice dintre principalele orașe din România, a avantajelor lor pentru potențiali investitori și a potențialului pe care fiecare dintre ele îl oferă din perspectiva nivelului de trai.

În baza acestui top, va avea loc un eveniment exclusivist, Gala Forbes Best Cities, unde vor fi premiați primarii celor mai puternice orașe ale României.

Partener strategic

Carrefour România

 

Parteneri gold

BCR România

TUD Group

 

Partener silver

Rom Pack Management

 

Eveniment susținut de

Grace Couture Cakes

Emozioni 

Aqua Carpatica 

Domeniile Sâmburești 

Profructta 

Plante cadou

Chilli Ideas 

 

Accesul la eveniment se face pe baza de invitație. Pentru mai multe detalii și informații vă rugăm să trimiteți mail către: evenimente@forbes.ro sau să sunați la 0722.581.171.

Pentru oportunități de parteneriat vă rugăm să trimiteți mail la bogdan.stefanescu@forbes.ro.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii