Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Gala Brands for Kids

Gala Brands for Kids_Forbes 500_2016

Gala Brands for Kids by Forbes

8 decembrie 2015, Athenee Palace Hilton

 

Gala Brands for Kids by Forbes premiază, pe 8 decembrie, toate acele branduri care au câștigat, prin calitatea oferită sau încrederea pe care o transmit, un loc special în alegerile părinților pretențioși, iubitori de calitate.

Gala Brands for Kids_Sponsori

Pentru că a produce şi a pune în vânzare orice produs pentru copii nu este doar un business, ci și un act de imensă responsabilitate socială, Forbes vă ajută să explorați universul produselor ce li se adresează și vi le prezintă, în cadrul acestui eveniment, pe cele care răspund cel mai bine criteriilor de calitate și de  încredere.

 

Astfel, revista Forbes, împreună cu compania D&D Research au realizat, pe baza răspunsurilor a 1000 de mămici, un Top al încrederii, care poate fi semnalul de început al unui alt gen de competiţie: a responsabilităţii și adecvării la cerințele familiei românești.

 

Forbes România recunoaște și premiază, în cadrul Galei Brands for Kids, primele 16 branduri din clasamentul rezultat în urma acestei cercetări și vă invită să îi cunoașteți pe aceia care conduc aceste afaceri de success.

VA PUTETI INREGISTRA LA GALA BRANDS FOR KIDS AICI

Oportunități de promovare: sales@forbes.ro

Mai multe detalii despre eveniment, la: evenimente@forbes.ro sau la 0720.022.042 – Ana Cooper, Events Manager.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii