Cautare

, Contributor

EVENIMENTE |
|

Gala 30 sub 30, editia 2016

Gala_30sub30_2016_web_7aprilie

Pornit de la modelul inspirațional de success internațional 30 under 30 , varianta românească, 30 sub 30 este un proiect care radiografiază mediul de business al tinerilor lideri sau antreprenori, ovaționându-i pe aceia care au reușit să rupă clișee.

Gala de premiere ajunsă în acest an la ediția cu numărul 5 va aduna, din nou, tineri care se asociază succesului pentru a-i felicita.

Deși domeniile lor de activitate variază de la business, la sport, artă, muzică sau IT, elementul care îi unește pe toți cei din 30 sub 30 constă în performanțele excepționale pe care le-au obținut până în prezent.

Dacă în trecut tinerețea reprezenta un handicap în drumul către succesul profesional și vârsta înaintată era asociată cu mai multe resurse, mai multe cunoștințe și mai mulți bani, Forbes subliniază prin evenimentul 30 sub 30 căpoate fi și altfel.

Procesul de selectie este intens. Sunt analizați sute de candidați din categorii diferite și se iau în considerare impactul în piață, creativitatea și adaptabilitatea, numărul de persoane la care au ajuns și încasările generate.

Cei care au crescut în epoca tehnologiei au ambiții mult mai mari, perfect adaptate la lumea antreprenorială dinamică și nerăbdătoarea lume digitală în care au crescut.

 

 Parteneri:

 

BMW

 

 

images

 

logo_bt

garanti_bank_bun1

microsofts-logo-gets-a-makeover

 

   Partener academic:

LOGO ASEBUSS_bun

 

Partener organizatoric:

MMB+MEMORIALE-05

 

 

Oportunități de promovare: sales@forbes.ro

Mai multe detalii despre eveniment, la: evenimente@forbes.ro sau la 0720.022.042 – Ana Cooper, Event Director

Galeria foto de la gala Forbes 30 sub 30, ediția 2016 poate fi accesată aici.

Articolul Forbes despre evenimentul Gala 30 sub 30, editia 2016 poate fi accesat aici.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii