Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Forbes Woman Summit 2018

WEB_ForbesWomanSummit_2268X1276_SPONSORI__16_9_v10

 

Forbes Woman Summit va fi primul summit din România dedicat femeilor de succes care au schimbat în bine mediul de business și societatea românească.

Creat în jurul celei mai puternice comunități de business – Forbes România –, acest summit sărbătorește femeile de acțiune și reprezintă o sursă de inspirație și de sprijin pentru femeile din România, ajutându-le să-și realizeze potențialul și să se autodepășească.

Evenimentul va marca și lansarea celei de-a șaptea ediţii a Topului „Forbes 50 Cele Mai Influente Femei din România“, o ediţie specială a revistei de business-lifestyle Forbes România, care celebrează acele doamne care contează în societatea românească nu doar prin puterea financiară, ci și prin cea de a influenţa lucrurile în bine.

Ediția revistei Forbes România reflectă topul celor 50 cele mai influente femei din România și include o secțiune dedicată influențelor feminine în comunitatea social media din România. Această ierarhie respectă metodologia proiectului The World’s 100 Most Powerful Women, proiect de renume internațional inițiat de Forbes US.

Prin conversații inspiraționale, discuții de grup sau interviuri unu-la-unu, Forbes Woman Summit reunește cele mai reprezentative voci din lumea afacerilor, educație, politică, ONG-uri în jurul unor teme precum leadership, antreprenoriat, sănătate, educație și filantropie.

Cel mai important summit economic din România va reuni peste 300 de înalți reprezentanți feminini ai mediului economic regional, economiști de prestigiu și reprezentanți ai mediului financiar-bancar din regiune și jurnaliști.

Summitul se va încheia cu Gala Forbes Woman, care va celebra și va premia cele mai puternice femei din România, veritabile modele ale societății noastre, fie că activează în business, politică, filantropie, relații publice, educație sau sport.

 

Partener Strategic:

BMW Group

 

Official Coffee: 

Nespresso

Partener Platinum:

Le Midi

Parteneri Gold:

Garanti Bank

OMW Petrom

Vodafone România

Nemo Express

Banca Transilvania

Fepra

Aqua Carpatica

Partener:

Chilli Ideas

 

Eveniment susținut de:

Profructta

Melissimo

 

Fabrica de Litere

Chocolissimo

Print Fox

Green Print

Brigada de Voluntari

Accesul la eveniment se face exclusiv pe bază de invitație din partea organizatorului. În cazul în care doriți să participați la summit și nu ați primit invitație vă rugăm să trimiți mail către evenimente@forbes.ro pentru detalii privind achiziționarea biletelor.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii