Cautare

, Contributor

Social Media Coordinator

EVENIMENTE |
|

Forbes Summer School

Are loc la Ana Hotels Bradul, Poiana Brașov pe 22/06/2014
Forbes_summer_school_Capital

Fie că ești antreprenor, corporatist sau în căutarea unei direcții care să te definească, Forbes România Summer School îți va consolida drumul către succes, prin dezvoltarea atributelor personale esențiale atât în momentul în care vei fonda un start-up, cât și în momentul în care vei crea strategia de business a companiei pe care o vei conduce.

Plecând de la premisa că regulile de bază ale business-ului sunt aceleași atât pentru un start-up, cât și pentru o corporație, și că toate corporațiile din prezent au fost cândva un start-up proaspăt fondat, Forbes România Summer School urmărește pregătirea viitoarei generații Forbes 500 Miliardari, a viitoarelor Forbes 50 Cele Mai Influente Femei și a viitorilor CEO de succes,  printr-o serie de traininguri și workshop-uri care se pliază pe nevoile unui tânăr aflat la început de drum, fie că drumul său este orientat spre conducerea unei corporații, fie spre fondarea unui start-up care va evolua spre o corporație.

În intervalul 22-27 iunie, la AnaHotels Bradul, din Poiana Brașov, participanții Forbes Summer School vor parcurge cei zece pași către succes, care le vor îmbunătăți atât abilitățile manageriale, cât și cele de leadership.

Pasul 1: Networking – Tips and tricks pentru o primă impresie bună? Cum îi abordez pe cei din jur? Cum stabilesc o legătură de durată?

Pasul 2: Sales – Cum îmi vând produsul? Cum mă “vând” unui angajator sau unui client? Cum le ofer o customer experience care să îi fidelizeze?

Pasul 3: Work-life balance – Cât de important este succesul atunci când nu ai cu cine să-l împarții? Merită business-ul să renunți la familie și prieteni? Cum pot eficientiza timpul petrecut la birou? Cum pot găsi echilibrul dintre cele două?

Pasul 4: Un model puternic – Care este secretul succesului miliardarilor români? Cum au făcut primul milion? Cum au trecut peste obstacole? Ce atitudine au avut?

Pasul 5: Inteligența emoțională – Care sunt principalele tips and tricks pentru dezvoltarea celor șapte tipuri de inteligență emoțională?

Pasul 6: Personal branding – Care sunt pasii construirii unui brand personal puternic? Care sunt tips and tricks pentru un elevator pitch de succes?

Pasul 7: Antreprenor sau intraprenor – Cum poți avea o abordare antreprenorială în cadrul unei organizații?

Pasul 8: Public Speaking – Tips and tricks pentru un speech de succes? Cum captez atenția audienței? Cum organizez o ședință eficientă?

Pasul 9: Inovația și ieșirea din zona de confort – Cum îmi definesc zona de confort? Cum îmi depășesc limitele? Cum îmi asum riscuri? Cum îmi maximizez inovativitatea?

Pasul 10: Storytelling – Cum folosesc storytelling pentru a vinde? Cum prezint propunerile în fața superiorilor?

Workshop-urile și trainingurile vor fi susținute de:

Ioana Filipescu, Managing Director, Raiffeisen Investment România

Sergiu Neguț, CEO, Mindit

Javier Garcia del Valle, CEO, Happy Tour

Bogdan Georgescu, CEO, Bookster

Adrian Cioroianu, Business Development Manager, Intel

Bogdan Grigore, Apple Certified Sales Trainer și Managing Partner, Improvizatie.ro

Paul Olteanu, Public Communication & Personal Branding Trainer

Lucian Georgescu, Managing Partner, GAV

Peter Barta, CEO, Post Privatization Foundation

Corina Anghel, Training Manager, Gothaer, și Managing Partner, Improvizatie.ro

Simona Nicolaescu, Managing Partner, Dynamic Human Resources

Vlad Craioveanu, Business Model Inc.

Răzvan Nacea, Managing Director, Seytour

 

Pentru a aplica la Forbes Summer School, te rugăm să completezi formularul online până pe 10 iunie.

Taxa de participare pentru studenți: 350 EURO (TVA inclus)

Taxa de participare CORPORATE (incentive package): 500 EURO (TVA inclus). Pentru mai multe informații despre opțiunile corporate: Cezar Burlan | cezar.burlan@forbes.ro

Pentru detalii suplimentare: Paula Csatlos | paula.csatlos@forbes.ro

Parteneri media: CCIFER, Akcees, CARIERE, PRIME Romania, Educativa, Reviro, Impact Hub, Fntm.ro, Radio Zu, Radio RFi, Radio Magic FM, Radio Rock, Promenada, Manager.ro, Femei in afaceri, MBA – Maastricht school of Management

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii