Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Forbes România Best Cities For Business – Craiova

Cover web_Best Cities_mai 2021_16_9_2
De peste un secol, mai precis de 103 ani, Forbes susține puternic antreprenoriatul, oamenii și companiile care, prin inovație, investiții, efort și asumare, pun umărul la dezvoltarea și progresul societății. La rândul său, Forbes România se înscrie în aceeași tradiție ilustră, fiind un catalizator și un sprijin pentru comunitatea de business autentică, asumată, inovatoare.
Noua serie de evenimente FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS este o încununare a întregii activități Forbes de susținere a comunității de business din țara noastră.
Este o nouă serie de evenimente care își propune, pe de o parte, să aducă în atenția publicului local și național toate realizările companiilor din orașele românești, pe lângă București, iar pe de altă parte să onoreze eforturile depuse local pentru dezvoltarea afacerilor din zonele și orașele respective.
În 2021, Forbes România lansează FORBES ROMÂNIA BEST CITIES FOR BUSINESS, un prim „turneu” prin orașele Craiova, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, „turneu” ce va continua și în alte orașe, unde ne dorim să reunim factorii de decizie locali, precum și reprezentanții întregii comunități de business, pentru a aborda toate aspectele mediului de afaceri din zona respectivă, de la provocări și dificultăți (normale sau determinate de această perioadă fără precedent), până la oportunitățile oferite de fiecare zonă în parte și de autoritățile locale respective.

 

Speakeri Forbes Best Cities Craiova 2021:

Panel Oportunități și provocări în dezvoltarea economică regională 

Călin Grațian, Vice Președinte al Diviziei de Material Rulant Călători GRAMPET Group

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro
Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro
Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii