Forbes Lady – Valori feminine în business – Ediția iunie 2019 - Forbes.ro
Cautare

, Staff

EVENIMENTE |
|

Forbes Lady – Valori feminine în business – Ediția iunie 2019

WEB_Forbes LADY_parteneri_2019_16_9_6

 

În eleganta grădină a atelierului de creație floral Maison Dadoo, Forbes LIFE România va organiza cea de-a unsprezecea ediție a evenimentului Forbes Lady – Valori feminine în business.

 

Continuând tradiția impusă de succesul edițiilor anterioare, evenimentul va aduce împreună pentru seară relaxantă 40 din doamnele zonei de business din România, parte a comunității de business Forbes România.

Evenimentul Forbes Lady își propune să fie o sursă de inspirație pentru doamnele mediului de afaceri românesc. Timp de aproximativ două ore, acestea vor primi sugestii valoroase cu privire la frumusețe, eleganță și amprenta personală, fiind invitate totodată să descopere povești despre flori, despre visare și despre frumos.

Forbes Lady reprezintă evenimentul care aduce în prim-plan micile bucurii care fac viața plină de farmec.

Forbes Lady – Valori feminine în business îmbină utilitatea unor informații noi cu o ambianță sofisticată, discuții interesante și networking.

 

Parteneri strategici

BMW România

CELLINI

Obsentum

Filip & Company 

Carrefour România

 

 

Cafeaua oficială

Nespresso

 

Parteneri

Maison Dadoo

Jidvei 

DADA Restaurant 

Gérard Darel

Tort de Bezea

 

Puteți vedea albumul de fotografii al evenimentului accesând pagina de Facebook a ForbesLIFE România https://www.facebook.com/forbesliferomania/

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii