Cautare

, Contributor

EVENIMENTE |
|

FORBES GREEN AWARDS

Site_Forbes Green_2015

FORBES GREEN AWARDS

25 noiembrie 2015, ora 12, Grand Hotel Continental

 

”Forbes Green Awards” își propune să fie un eveniment în cadrul căruia să recunoaștem împreună meritele și contribuția în dezvoltarea unui nou mod de viață și de a face  afaceri – o abordare sănătoasă și la propriu, dar și la figurat.

Site_Forbes Green_2015_parteneri

Conceptul de ”verde” înseamnă, în business, mai ales eficiență energetică și consum redus de resurse. În toate domeniile de activitate economică – de la imobiliare, agricultură, energie și până la FMCG sau finanțe-bănci -, companiile sunt preocupate de acest tip de abordare, pe care îl implementează în strategiile lor de investiții și de dezvoltare.

 

Așadar, ”verdele” a plecat de la ecologie, însă a ajuns astăzi la economie. Vorbim în prezent despre birouri și locuințe ”verzi”, despre mâncare bio, despre energie regenerabilă, despre bănci ce finanțează afaceri ”verzi”, despre mașini electrice și despre multe altele.

”Verdele” înseamnă însă și o abordare sustenabilă a strategiei de afaceri, dar și sprijin comunitar. Bineînțeles, elementul de la care a pornit totul – preocuparea pentru mediul înconjurător – rămâne în centrul acestui concept și este  integrat în activitățile economice.

 

Oportunități de promovare: sales@forbes.ro

Mai multe detalii despre eveniment, la: evenimente@forbes.ro sau la 0720.022.042 – Ana Cooper, Director Evenimente.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii