Cautare

, Contributor

Forbes.com

EVENIMENTE |
|

Forbes Construction & Real Estate 2016

Are loc la Hotel Athénée Palace Hilton pe 21/06/2016
Forbes Construction & Real Estate_web_2016

Investițiile în real estate au reprezentat segmentul-vedetă în anul 2015, cunoscând creșteri semnificative pe piețele office, retail, centre comerciale și spații industriale atât în București, cât și în celelalte orașe mari din țară.

Pe piața office urmează să fie livrați 360.000 de metri pătrați până la sfârșitul anului 2016, peste jum[tate din proiecte fiind deja pre-contractate. Domeniul retailului a înregistrat o ascensiune în ultimii doi ani datorită contextului economic pozitiv și creșterilor salariale (8,4% de la an la an, raportat la 2014). În plus, atât în București, cât și în restul țării sunt programate deschideri de noi centre comerciale, stocul urmând să crească cu 500.000 de metri pătrați până în 2020 numai la nivelul Capitale. Piața de spații industriale, al cărei potențial a fost anticipat încă din anii trecuți,  reprezintă un nou domeniu de interes pentru real estate, concretizat în investiții realizate în București, Timișoara și Cluj-Napoca. La nivelul segmentului rezidențial s-a înregistrat un reviriment semnificativ, fructificat de dezvoltatori prin construirea de ansambluri rezidențiale (6.000 de locuințe noi numai în București).

Trendul ascendent din real estate a fost dublat și de companiile din construcții, care au înregistrat creșteri ale cifrei de afaceri. La sfârșitul anului 2015, indicele lucrărilor de construcții a atins pragul de 190% (sursa: Institutul Național de Statistică).

Evoluția segmentului imobiliar și a pieței de construcții, precum și perspectivele acestor segmente reprezintă temele principale de discuție ce vor fi dezbătute în cadrul conferinței Forbes Construction & Real Estate.

Invitați:

Mirela Ciovica Knight FrankMirela Ciovică, Senior Consultant Office Divison, Knight Frank

Affan Yildirim Affan Yildirim, General Manager, Anchor Grup

12683e9   Christian Mazauric, General Manager Brico Depot

Mihai Rohan CIROM Mihai Rohan, Președinte, CIROM (Patronatul din Industria Cimentului și altor Produse Minerale pentru Construcții din România

Claudiu Georgescu APMCR Claudiu Georgescu, Președinte, APMCR (Asociația Producătorilor de Materiale de Construcții din România)

 

Dorel Nita Dorel Niță, Managing Partner, Analize Imobiliare

Silviu Bulzan Silviu Bulzan, Key Account Manager Office & Industry CEE, Philips Lightning

Parteneri:

Anchor Grup Logo

 

Knight Frank Logo

 

Brico Depot logo

Spatii-Comerciale-_Cu-Fundal.png

Imobiliare.ro

 

praktiker_logo.svg

 

logo philips

Partener organizatoric

logo_bdv_png

Accesul la acest eveniment este GRATUIT și se face în urma înregistrării la evenimente@forbes.ro și confirmării din partea organizatorilor.

Oportunități de parteneriere: dragoș.stan@forbes.ro

Galeria foto de la evenimentul Forbes Construction & Real Estate 2016 poate fi accesată aici

Articolul Forbes despre evenimentul Forbes Construction & Real Estate 2016 poate fi accesat aici.

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii