Forbes CEE Forum 2019 - Forbes.ro
Cautare

, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

EVENIMENTE |
|

Forbes CEE Forum 2019

WEB_Forbes CEE Forum_2019_simplu_16_9

Marii actori ai business-ului se întâlnesc la cea de-a cincea ediție a Forumului regional Forbes!

 

Forumul Forbes CEE este singurul eveniment regional anual organizat în România începând cu 2014 și aduce împreună editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA, alături de lideri internaționali din sfera politică, business și financiară.

Anul acesta, la Forbes CEE Forum, leadership-ul, investițiile, inovația și potențialul noilor tehnologii reprezintă temele principale în jurul cărora experți în domeniu vor dezbate/dialoga.

Ne concentrăm pe temele macroeconomice, dar și pe sectoare de business precum: bankingpiața de capitalenergieconsumer marketsantreprenoriathealthcaredigitaleducație,responsabilitate socială.

Cu ocazia participării la forumul Forbes CEE 2019 veți lua parte la o serie de dialoguri cu speakeri de renume mondial cu privire la cele mai importante subiecte ce definesc actuala configurație mondială.

Forbes CEE dezbate temele cele mai importante pentru regiune și este o platformă care permite celor prezenți să identifice modele de business care să aducă creștere pe termen lung, sectoare unde trebuie să se îndrepte investițiile, dar și unde să fie canalizate fondurile pentru inovație și cercetare.

Înscrie-te acum la Forbes CEE Forum 2019 și devino parte din discuțiile relevante care vor defini peisajul economic actual!

 

Parteneri strategici

BMW România 

CELLINI  

Carrefour România 

 

Cafeaua oficială 

Nespresso

 

Parteneri 

Chilli Ideas

Syncro Translation Services

 

Oportunități de parteneriate la: sales@forbes.ro

 

Mai multe detalii și informații la: events@forbes.ro

Comentariile nu sunt permise pentru acest articol

Comentarii

Nu există comentarii